Betöltés...

Vasagle szennyeskosár, 2 rekeszes, kivehető szennyeszacskók, 2 polc, akasztórúd, 2x46L, 73x33x177cm, szürke

Ár: 23.934 Ft


Funkciók:

Szín: szürke
Anyaga: Farostlemez, acél, oxford vászon
A termék méretei: 73 x 33 x 177 cm (H x Sz x Ma).
A termék súlya: 10,7 kg.
Maximális terhelhetőség: A felső polc statikus terhelhetősége: 10 kg.
Maximális terhelhetőség: A középső polc statikus terhelhetősége: 90 kg.
Maximális terhelés: Az egyes zsákok statikus terhelhetősége: 10 kg.
Maximális terhelés: a ruhatartó statikus terhelhetősége: 20 kg.

A cikkről

Szennyeskosár 2 részből: 92 literes (bélésenként 46 literes) teljes kapacitásával ez a szennyeskosár könnyen elfér a családi ruhák egy hétig. 2 részből álló kialakítása leegyszerűsíti a ruhák válogatását.

2 tároló polc: Ez a szennyeskosár két polccal rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a piperecikkek, ruhaneműk és egyebek rendszerezéséhez. A középső polc összecsukható állomásként is funkcionálhat, hogy megkönnyítse a mosási rutint.

Felfüggesztő sín kéznél: Akassza rá a ruháit, hogy levegőn megszáradjanak, ügyelve arra, hogy frissek és készen álljanak a napra. Függőleges gőzöléshez is használható, extra kényelmet biztosítva a mosási naphoz.

Robusztus és stabil: A 20 mm-es acélcsövekből és 20 mm-es forgácslapból készült szennyeskosár akár 90 kg-ot is elbír a középső polcon. Az állítható lábak stabilan tartják a kissé egyenetlen padlón, míg a borulásgátló készlet növeli a biztonságot.

Kivehető és vízlepergető bélések: A tépőzáras rögzítőkkel ezek a bélések könnyedén leválaszthatók és szállíthatók a mosógépbe. Minőségi oxfordi anyagból készültek, ezek a bélések vízlepergetőek a könnyű tisztítás és tartósság érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Vasagle szennyeskosár, 2 rekeszes, kivehető szennyeszacskók, 2 polc, akasztórúd, 2x46L, 73x33x177cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: