Betöltés...

Wallplex falburkoló konyhapanel Enjoy Coffe (Méret: Nagy 60x240)

Ár: 59.990 Ft

 
Varázsolj kávéházi hangulatot konyhádba az Enjoy Coffe konyhai panellel!
Ha szeretnéd egyedi és hangulatos konyhai designnal feldobni otthonodat, akkor az Enjoy Coffe konyhapanel tökéletes választás számodra!
Ezzel a panellel átalakíthatod konyhádat egy inspiráló és vidámságot árasztó hellyé, ahol szívesen főzöl vagy elfogyasztasz egy finom kávét barátaiddal!
Az Enjoy Coffe Konyhapanel egy igazán egyedi és stílusos megoldást nyújt konyhád megújítására. A trendi fekete háttérszínen rózsaszín epreket, fehér bögréket, kávészemeket, feliratokat ábrázoló panel azonnal megragadja a figyelmet és pozitív atmoszférát varázsol a térbe.
Ez a modern designnal tervezett konyhapanel amellett, hogy stílusos, rendkívül praktikus is. A fényes hatású felülete könnyen kezelhető, gyorsan felszerelhető, színei pedig jól passzolnak sötétebb vagy világosabb tónusú bútorokhoz is.
Ne habozz tovább, dobd fel konyhádat az Enjoy Coffe panellel, és élvezd a látványos változást azonnal! Vidd be otthonodban azt a kávéházi hangulatot, amiről mindig is álmodtál!
 
Termékleírás:
A wallplex design konyhapanel egy kíváló minőségű törés és hőálló könnyű 2mm vastag kemény műanyag mely gyors megoldást kínál csempék helyettesítésére vagy meglévő elavult csempék modern és designos felületté varázsolásához illetve trendi lakberendezési stílusok követéséhez.Az üveggel szemben számos előnnyel rendelkezik. Az egyéni igényekhez igazodva alakítható és gyorsan felszerelhető.Nem törik, Könnyen tisztítható és 120 fokig hőálló így tűzhely közelében is használható.Nagyon könnyű és mindössze 2mm vastag.
Méretek:

 
A kép csak illusztráció, a méretarányok kis mértékben eltérhetnek a panel méretével arányosan.
Műszaki jellemzők:
Méretek: 60 cm x 120 cm,60 cmx 180cm, 60cmx240 cm 60×300
Vastagsága: 2 mm Súlya: 2,4kg/m2
Színe/mintázata. Enjoy Coffe minta (WALL0109-120,WALL0109-180,WALL0109-240 WALL0109-300)
Felhasználási hely: konyha
Nézd meg a többi falburkoló konyhapanelt is! Tovább


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Wallplex falburkoló konyhapanel Enjoy Coffe (Méret: Nagy 60x240)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: