Betöltés...

Sonoma tölgy öntapadós DC-Fix 200-3218 tapéta 45 cm x 15 m

Ár: 15.900 Ft

Termékjellemzők:


Könnyű Felhelyezés: Az öntapadós tapéták és fóliák könnyedén felragaszthatók, és a felülettel harmonikusan egyesülnek anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükség.

Öntapadós Technológia: A ragasztó használata nélkül alkalmazhatók, ami időt és energiát takarít meg. Egyszerűen húzza le a védőréteget, és helyezze a kívánt felületre.


Magas Kopásállóság: Az öntapadós tapéták kiváló kopásállósággal rendelkeznek, így hosszútávon megőrzik eredeti megjelenésüket.


Gyors és Praktikus: A telepítés gyors és egyszerű, és az öntapadós tapéták könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy kárt okoznának a falakban vagy bútorokban.


Vízzel Tisztítható: A tisztítás könnyű és praktikus. Vízzel, makacs szennyeződések esetén mosogatószeres meleg vízzel történik. Száraz vagy nedves törlőkendővel, szivaccsal, általános tisztítószerrel tisztíthatók.



Felhasználási Terület:

Az öntapadós tapéták ideálisak beltéri dekorációs célokra. Kiváló választás bútorok dekorálásához és szinte bármely sima felületre felragaszthatók. Legyen szó nappaliról, hálószobáról, fürdőszobáról, előszobáról vagy étkezőről, az öntapadós tapéták megadhatják az egyedi stílust. Különféle mintázatokban, beleértve a csempe, kő, fa vagy gyermekbarát mintákat is, lehetőséget nyújtanak a kreatív dekorációra. Amennyiben falra szeretnénk felhelyezni, fontos, hogy a felület megfelelően elő legyen készítve. A tapéták teljesen sík, tiszta, száraz, pormentes falfelületre ragaszthatóak!


Íme néhány konkrét példa arra, hogy hogyan használhatjuk a D-C-Fix öntapadós tapétát:



Egy unalmas falfelületet egyedi mintával vagy színnel feldobhatunk.
Egy régi, kopott ajtót vagy bútort teljesen új külsőt kölcsönözhetünk.
Egy üvegfelületet dekoratívabbá tehetünk.
Egy műszaki eszközt vagy tárgyat megvédhetünk a kopástól és a karcolódástól.


 


Fotó Küldése és Kedvezmény Kapható:


Szeretnénk látni a felhelyezett tapétákat, ezért örömmel fogadunk fényképeket! Az elküldött fotókért cserébe különleges KUPONT küldünk, hogy még kedvezőbb áron juthasson hozzá termékeinkhez.


Hogyan Rakjuk Fel:

Az öntapadós tapéták felhelyezése egyszerű és gyors. A felületet alaposan tisztítsa meg, majd méretek és vágások segítségével készítse elő a tapétát. Húzza le a védőréteget, majd óvatosan helyezze a kívánt felületre. Simítsa le a tapétát a felületre, hogy elkerülje a légbuborékokat. Használjon simító eszközt, például spatulát, hogy a tapéta felülete sima és egyenletes legyen.


Szükséges Szerszámok:

Az öntapadós tapéták felhelyezéséhez csak néhány egyszerű eszközre van szükség: olló, ceruza, vonalzó vagy colstok és tapétavágó kés. Az applikációs lapát is segíthet a felrakásban.


Nem Ajánlott Felhasználási Helyek:

Az öntapadós tapétákat nem ajánljuk vizes, párás helyiségekbe, nyílt láng közelébe, forró zsír/olajnak kitett helyekre, kültérre vagy nem megfelelő felületekre (poros, zsíros, penészes falak). A D-C-Fix öntapadós tapéták számos különböző felületre felragaszthatók, ideértve a sík, sima, por- és zsírmentes felületeket. Ennek ellenére fontos, hogy a felhelyezés előtt gondoskodjon a felület megfelelő előkészítéséről. Falak esetén különösen gondosan járjunk el, használjunk alapozót. Mi a falak teljes bevonása helyett inkább 3d falpaneleket, ragasztható tapétát, vagy festést ajánlunk.


Miért Válassza Az Öntapadós Tapétákat:

Az öntapadós tapéták és fóliák gyors, könnyű és praktikus megoldást kínálnak belső tereinek átalakítására. A széles választékban elérhető mintázatok és árnyalatok lehetővé teszik az egyedi stílus kifejezését. A könnyű felhelyezés és eltávolítás, valamint az alacsony költség teszi őket ideális választássá mindazok számára, akik szeretnék egyedi módon frissíteni otthonukat.


Kérdése Van? Forduljon Hozzánk:

Ha további kérdései vannak az öntapadós tapéták használatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk és nyújtunk további információkat a termékeinkkel kapcsolatban.


Fedezze fel az Öntapadós Tapéták és Fóliák Világát Velünk - Stílus és Kényelem Egyetlen Mozdulattal!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Sonoma tölgy öntapadós DC-Fix 200-3218 tapéta 45 cm x 15 m" című hirdetést látja. (fent)