Betöltés...

Risen Energy Napelem RSM40-8-410M Black Mono 410w

Ár: 35.791 Ft

Risen Energy Napelem RSM40-8-410M Black Mono 410w - RSM40-8-410M

Risen RSM40-8-410M monokristályos napelem 410Wp Speciális jellemzők:Globális, Bloomberg Tier 1 bankképes márka, függetlenül tanúsított csúcstechnológiás automatizált gyártásAz iparágban vezető legalacsonyabb hőteljesítmény-együttható Iparág vezető 12 év termékgarancia25 év lineáris garancia a teljesítményreKiváló alacsony besugárzási teljesítmény Kiváló PID ellenállás Kiváló szélterhelés 2400Pa és hóterhelés 5400Pa bizonyos telepítési módszer mellettGarantált megbízhatóság és szigorú minőségbiztosítás jóval meghaladja a tanúsított követelményeketA tükröződésmentes és szennyeződésmentes felület minimalizálja a szennyeződésből és porból származó energiaveszteséget.Leírás: A Risen RSM40-8-410M napelem egy nagy hatásfokú monokristályos napelem, amelyet a Risen Energy, egy kínai multinacionális megújuló energiával foglalkozó vállalat gyárt. Az RSM40-8-410M napelem a Risen Energy nagy teljesítményű és költséghatékony napelemek portfóliójának része. Az RSM40-8-410M napelem maximális teljesítménye 410 W, konverziós hatásfoka 21,3%. A magas konverziós hatásfok azt jelenti, hogy több napfényt képes elektromos árammá alakítani, mint más, alacsonyabb hatásfokú napelemek. A cellát úgy tervezték, hogy gyenge fényviszonyok között is jól teljesítsen, így még felhős napokon is jó teljesítményt nyújt. Az RSM40-8-410M napelem fejlett technológiával készült, így hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosít még zord környezeti körülmények között is. Tükröződésgátlóbevonattal rendelkezik a fényelnyelés növelése érdekében, csökkentve a por és a szennyeződés energiatermelésre gyakorolt hatását. Ezenkívül EVA (Etilén–vinil-acetát) és hátlapi kapszulázással van ellátva, így ellenáll a magas hőmérsékletnek, a páratartalomnak és a sópárának. A Risen Energy az RSM40-8-410M napelemet fejlett automatizált gyártóberendezéssel állítja elő, amely biztosítja, hogy a cellák a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli szabványoknak megfelelően készüljenek. A cella a nemzetközi biztonsági és teljesítményszabványoknak való megfelelés tekintetében is tanúsítvánnyal rendelkezik. A Risen RSM40-8-410M napelem egy nagy teljesítményű és költséghatékony lehetőség a nagyméretű napenergia-projektek számára, és számos alkalmazásban használható, beleértve a kereskedelmi és közüzemi naperőműveket, valamint a lakossági tetőtéri napelemes rendszereket. Nagy hatásfoka, fejlett technológiája és robusztus felépítése megbízható és hosszú élettartamú opcióvá teszi a napenergia-termelésben.A napelemeknél az elsődleges szállítási mód a személyes átvétel.

Amennyiben kiszállítással szeretné megrendelni, kalkulációt szükséges kérni e-mailben: shop@tobuy.hu a kívánt típus, mennyiség és céltelepülés megadásával.

Kiszállítási ajánlatunkat e-mailben továbbítjuk Önnek.

A rendelést webáruházunkon keresztül adhatja le a kívánt mennyiségű napelempanelre. A Megjegyzésben kérjük tüntesse fel, hogy kiszállítással kéri.

Napelem rendelés esetén logsztikai okok miatt csak előre fizetéses fizetési mód (online bankkártyás fizetés, előre utalás) választható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Napkollektor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Risen Energy Napelem RSM40-8-410M Black Mono 410w" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: