Betöltés...

SONER barna fahatású lamella falpanel TERMÉKMINTA/MINTADARAB

Ár: 990 Ft

FONTOS

Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi mintadarab nem teljes értékű termék, csak mintadarab a Stikwall falburkoló panelből! A teljes értékű termék eléréséhez kattintson ide: BARNA - ANTRACIT


Színeltérés előfordulhat a különböző gyártási szériák között, ezért későbbi utánrendelés esetén nem garantálható a pontos színazonosság.


A Soner lamella falpanel számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt jó választás lehet azok számára, akik korszerű és stílusos belső tereket szeretnének kialakítani. Itt van néhány érv, amiért érdemes lehet ezt a falpanelt választani, és néhány terület, ahol kifejezetten ajánlott lehet.


Lamella falpanel előnyei: 


Költséghatékonyság: 


A Soner lamella falpanel nemcsak erős és esztétikus, hanem költséghatékony is. Hosszú élettartamával és kevés karbantartási igényével jelentős költségmegtakarítást nyújthat a hagyományos falpanelekhez képest.

Innovatív anyagfelhasználás: 


A bordázott dekorpanel környezetbarát és innovatív, fa és műanyag kombinációjával. Ez nemcsak környezetbarát, hanem növeli a termék tartósságát is. A tiszta faanyagokhoz képest a WPC anyagok ellenállnak az rovaroknak, a korróziónak, nem igényelnek festést vagy olajápolást, és nem jár magasabb javítási költséggel. A tiszta műanyaggal összehasonlítva a WPC anyag kevésbé hajlamos a tágulásra és zsugorodásra, minimalizálva ezzel a deformáció kockázatát, és hosszabb élettartammal rendelkezik.

Gyors és könnyű telepítés: 


Az egyszerű telepítési folyamat gyorsabb és költséghatékonyabb kivitelezést tesz lehetővé, minimalizálva az idő- és munkaköltségeket.

Tulajdonságok: 


A lamella falpanel kiemelkedő vízállósággal, kopásállósággal és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. Ezáltal ideális választás lehet fürdőszobákban, konyhákban vagy olyan területeken, ahol a falaknak magas kopásnak és nedvességnek vannak kitéve. A WPC belső falpanel vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás nedves környezetekben is, például fürdőszobákban vagy konyhákban.

Díszítő lehetőségek: 


A Soner lamella falpanel különböző stílusú és mintázatú lehetőségeket kínál, lehetővé téve az egyedi belső terek kialakítását.

Hangszigetelés: 


Természetes hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul a csendesebb és nyugodtabb belső környezet kialakításához.

Univerzális használat: 


Széles körben használható belső dekorációhoz, például nappalikban, hálószobákban és konyhákban. Készülhet belőle tv fal, hálószoba ágyvég, előszobafal, irodai dekoráció, pult dekoráció. Hatékonyan váltja ki a régi falpaneleket, kínálva egy megfizethető, tartós és környezetbarát alternatívát.

Hosszú élettartam: 


A WPC anyagok hosszú élettartamot biztosítanak beltéri használat esetén, akár 15-20 évig. A WPC belső falpanel kiemelkedő vízállósággal, kopásállósággal és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik, amelyek az innováció és a kényelem új szintjét képviselik a belső tér burkolásában.
Lamella falpanel tulajdonságai, jellemzők: 
Paneleink "tongue and groove" típusúak. Könnyű telepíteni, karbantartani, festés és olajozás nélkül.
Széles körben használható belső dekorációhoz, különösen nappalikban, hálószobákban, konyhákban vagy bármely más kedvelt területen.
Vízálló és páraálló.
Kopásálló
Tűzálló B1 minősítéssel, hő- és hidegálló.
Formaldehidmentes, nincs nehézfémtartalom és más szennyeződés.
Könnyű súly, könnyű szállítani és telepíteni. Még egyetlen személy is képes elvégezni a telepítést.
Penészmentes.
Környezetbarát anyagból készültek
Fa hatású
3D jellegű
Hosszú élettartam beltéren, 15-20 évig.
Termékeink GS1 szabvánnyal és vonalkóddal rendelkeznek.



Összességében a Soner lamella falpanel megfelelő választás lehet mindazok számára, akik modern, tartós és költséghatékony belső tereket szeretnének kialakítani. Kiválóan alkalmazható otthonokban, irodákban és kereskedelmi területeken is.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "SONER barna fahatású lamella falpanel TERMÉKMINTA/MINTADARAB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: