Betöltés...

EcoFlow Delta MAX Akkumulátor 2016W #fekete

Ár: 343.740 Ft

EcoFlow DELTA Max Smart Extra akkumulátor  Duplázza vagy triplázza meg a Delta Max akkumulátor kapacitását 4032Wh-ra vagy 6048Wh-ra, és használja eszközeit korlátlanul.
A Delta Max Smart Extra akkumulátor a Delta Max összes töltési módját használja, ami azt jelenti, hogy bármikor és bárhol töltheti.
Egyszerűen csatlakoztassa a Delta Max állomáshoz. Maradjon naprakész A Smart Extra Battery előlapján egy LCD-képernyő található, amelyen a legfontosabb információk jelennek meg.
Bemenet, kimenet, hátralévő töltöttség és üzemidő.
Gyorsan feltöltheti készülékét 1800 W egyenáramú teljesítményével.
Egyszerűen csatlakoztassa a generátort közvetlenül a kiegészítő akkumulátorhoz egy speciális porton keresztül.      Vészhelyzeti áram, bárhol, ahol szüksége van ráA vészhelyzeteket lehetetlen előre jelezni.
De felkészülhet rájuk.
Használja eszközeit akkor is, ha az áramellátás elhúzódik.
Ne hagyja abba a munkát vagy a családjával való időtöltést.
A számos bemenet lehetővé teszi, hogy akár egy tucatnyi eszközt is csatlakoztasson, így nem kell lemondania a napi rituálékról.
   Specifikációk
Kapacitás
2016Wh
Az akkumulátor kémiai összetétele
NCM
Élettartam
800 ciklus 80%-os kapacitásig
Szavatossági idő
1 év (teljes feltöltés után)
Nettó súly
18 kg / 40 font
.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Napkollektor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "EcoFlow Delta MAX Akkumulátor 2016W #fekete" című hirdetést látja. (fent)