Betöltés...

Qoltec Hybrid inverter 6000 Watt

Ár: 309.670 Ft

Tulajdonságok:



Tiszta szinuszos inverter


Automatikus újraindítás az áramellátás helyreállítása közben


Könnyen leolvasható 4,3 hüvelykes LCD többfunkciós érintőképernyő


120A MPPT töltésvezérlő


Hálózatról vagy akkumulátorról működik


Intelligens töltéskialakítás az optimális akkumulátorteljesítmény érdekében,


Konfigurálható bemeneti feszültségtartomány háztartási készülékekhez az LCD kezelőfelületen


Konfigurálható akkumulátor töltőáram az eszközöknek megfelelően az LCD kezelőfelületen


Hidegindítási funkció


Beépített Wi-Fi mobil megfigyeléshez (Android/iOS alkalmazás elérhető)



LEGYEN ENERGIAFÜGGETLEN

A napelem rendszer teljesítménye függ az inverter megfelelő kiválasztásától. Az inverter kulcsfontosságú funkciót tölt be ebben a rendszerben, a napelem panelek által generált egyenáramot háztartási készülékek által használt váltakozó árammá alakítja. Az off-grid hibrid inverter egyesíti a napelem rendszert, az akkumulátorokat és az elektromos hálózatot. Felesleges napenergiát használ a fogyasztók áramellátására és az akkumulátor töltésére. Ha az energiatermelés nagyobb, mint az aktuális igény, a többletáramot át lehet vinni a LiFePO4, AGM, GEL akkumulátorok töltésére, lehetővé téve az energia tárolását későbbi felhasználásra, például éjszaka vagy felhős napokon . A hibrid inverter automatikusan hálózaton kívüli üzemmódba kapcsolhat, és az akkumulátorokból táplálja az energiát.






MAXIMALIZÁLJA A LEHETŐSÉGEKET AZ MPPT TECHNOLÓGIÁVAL

Az inverter a legmodernebb 120A-es MPPT töltésvezérlőt használ, hogy maximalizálja a napelem panelekből nyert energiát, fejlett maximális teljesítménypont-követési technológiával. Ennek a tulajdonságnak a birtoklása jelentősen befolyásolja a napelem telepítés hatékonyságát – alacsony napfény mellett is képesek nagy teljesítményt fenntartani. Ezenkívül a vezérlő vezérli az akkumulátor működését és töltési folyamatát, és megvédi az akkumulátort a sérülésektől.


AKKUMULÁTORKEZELŐ RENDSZER (BMS)

A beépített BMS akkumulátorkezelő rendszer kulcsfontosságú az akkumulátor hosszú távú élettartama szempontjából egy hálózaton kívüli rendszerben. A BMS felügyeli és kezeli az akkumulátor paramétereit, biztosítva az optimális töltést, kisütést, valamint védelmet nyújt a túltöltés vagy lemerülés ellen . Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszú éveken át megbízható energiaforrást élvezhessenek.


TÖBBFUNKCIÓS ÉRINTŐKÉPERNYŐS LCD KIJELZŐ

A termék többfunkciós, könnyen használható LCD kijelzővel és vezérlőpanellel van felszerelve. Lehetővé teszi a teljes napelem berendezés felügyeletét. Lehetővé teszi a fogyasztó készülékek bemeneti feszültségtartományának konfigurálását, vagy az AC/Solar töltő prioritási beállításainak módosítását. Ezen kívül a kijelző adatokat rögzít és tájékoztat a meghibásodásokról, ennek megfelelően reagál, ha valamelyik paraméter meghaladja a normát. Ha hiba lép fel, az inverter leáll.


EGYSZERŰEN KEZELHETI ÉS FIGYELHETI

Távkezelés egy mobilalkalmazás segítségével. Az iOS és Android készülékekhez készült SmartESS mobilalkalmazással a felhasználók okostelefonjukon keresztül figyelhetik és vezérelhetik a készüléket. Ez lehetővé teszi az esetleges hibák vagy teljesítménycsökkenések gyors észlelését a rendszerben.


A FUNKCIONALITÁS ÉS AZ ESZTÉTIKA EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA

Az RGB diódákkal ellátott inverter vonzó dizájnelem a modern terek funkcionalitással kombinálva. Az RGB LED-es háttérvilágítás nemcsak esztétikai megjelenést kölcsönöz, hanem praktikus szerepet is játszik a felhasználók meghibásodásáról való tájékoztatásában.







Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Qoltec Hybrid inverter 6000 Watt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: