Betöltés...

Vezérlő kondenzátordoboz 1,5 kW. 60 µF-os kondenzátor. Biztosíték 15A

Ár: 19.155 Ft

WATER-PASS ELEKTRONIKUS SZIVATTYÚ VEZÉRLŐ
A WATER-PASS vezérlő a szivattyú működésének vezérlésére szolgáló elektronikus eszköz. A készülék a szivattyú működését a csőben lévő víz nyomásszintjének változásának és a csövön keresztüli vízáramlásnak a vizsgálatával szabályozza.Az aktiválási nyomás felhasználó általi beállításának köszönhetően a készülék teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat.A készülék szárazonfutás ellen is véd (víz nélküli szivattyú üzem).A beépített visszacsapó szelep megakadályozza, hogy a rendszer vizet visszajusson a szivattyúba.
Az intelligens WATER-PASS vezérlő a szivattyú vezérlésére szolgál a készülék be- és kikapcsolásával. A bekapcsolás attól függ, hogy a vízellátó rendszerben a víznyomás az automatán beállított bekapcsolási nyomás alá csökken, és a csővezetékben, amelyre a szabályozó fel van szerelve, áramlás keletkezik. A gyakorlatban a készülék bekapcsolja a szivattyút a vízcsap kinyitásakor vagy az öntözőfejek kinyitásakor, majd a csap elzárása vagy a locsolók elzárása után kb. 6 másodperc elteltével kikapcsol. A készülék szárazonfutás elleni védelmi funkcióval rendelkezik (a szivattyú víz nélküli működése), pl. ha vízhiány van a készülékben, a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását.A készülék közvetlenül olyan szivattyúkhoz csatlakoztatva működhet, amelyek motorjai működés közben nem vesznek fel több áramot 12 A-nál. A legtöbb egyfázisú motornál a legfeljebb 2,2 kW teljesítményű motorok kevesebb áramot fogyasztanak, mint 12 A. A készüléket úgy tervezték, hogy tiszta vízzel működjön anélkül, hogy mechanikai szennyeződések.A maximális vízhőmérséklet 80 C alatt kell legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Vezérlő kondenzátordoboz 1,5 kW. 60 µF-os kondenzátor. Biztosíték 15A " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: