Betöltés...

HD Paris aszimmetrikus szögletes tolóajtós zuhanykabin 6 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, krómozott elemekkel, 195 cm magas

Ár: 139.400 Ft

Saját márkás tolóajtós szögletes zuhanykabin 6 mm vastag víztiszta edzett biztonsági üveggel és nano bevonattal ellátva, krómozott rozsdamentes acél és alumínium elemekkel.Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

HD Paris 100x80 cm tolóajtós zuhanykabin krómozott elemekkel Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára! Saját márkás termékeink kialakítása során figyelembe vettük az emlúlt évek fogasztói igényeit, ezek alapján alkottuk meg a magas elvárásoknak megfelelő zuhanykabinunkat. A kezdetektől fogva célunk az igények teljes körű kielégítése anélkül, hogy kompromiszzumot kellene kötni. Hiszünk abban, hogy az egyszerűség maga a nagyszerűség. Ezen elvek vezérelnek minket abban, hogy Ön megtalálhassa számára a legmegfelelőbb zuhanykabint álmai fürdőszobájához. A zuhanykabin elemei: krómozott állítható alumínium profilok polírozott króm keret 6 mm vastag biztonsági üvegek nano bevonattal rozsdamentes acél ajtónyitó vízzáró szilikon profil mágneses ajtózár dupla görgők fix fal Az általunk legfontosabbnak vélt tulajdonságok zuhanykabinunknál: Üvegtörés garancia Új szolgáltatásunkként bármilyen káreseményből adódóan mostantól 1 év üvegtörés garanciát biztosítunk ingyenesen a termékre a vásárlás időpontjától kezdődően! Ezen kiegészítő szolgáltatásunkkal szeretnék tovább növelni ügyfeleink bizalmát és meggyőzni, hogy nálunk jó helyen jár! Tolóajtós rendszer A duplagörgők által biztosított tolóajtós rendszernek köszönhetően a zuhanyajtó könnyedén nyitható, aminek segítségével könnyedén léphetünk be a zuhanytérbe és ki a zuhanyzás végeztével. Nano bevonattal ellátva Az üveg felülete innovatív bevonattal van ellátva, így olyan hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a vízcseppek lefolynak az üveg sima felületén, nem hagynak vízkőlerakódást, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást és növeli a vízkő elleni védelmet a termék élettartama során. 6 mm vastag edzett üveg A 6 mm vastag biztonsági edzett üveg olyan speciális hőkezelésen esett át, melynek köszönhetően jobban ellenáll bármilyen külső hatásnak, ezzel minimálisra csökkentve az üvegtörés esélyét. Szabadon elhelyezhető A zuhanykabin szabadon elhelyezhető zuhanytálcára vagy burkolatra közvetlenül. Az univerzális beépítési mód lehetővé teszi, hogy a zuhanykabin a legkülönfélébb típusú fürdőszobában is elhelyezhető legyen. Univerzális megoldás A zuhanykabin felszerelhetősége univerzális, miszerint, bármilyen irányban, bal vagy akár jobb oldalra is felszerelheti a terméket lehetőségei és igénye szerint.

A zuhanykabin tervezésénél a lehető legszélesebb körű igények kielégítésére törekedtünk. Ez által sikerült egy olyan terméket létrehozni, ami minimalista stílusának és magas minőségű anyagainak hála megfelel a modern kor elvárásainak. A HD Paris zuhanykabinunkat többféle méretben tesszük elérhetővé, hogy mindenki megtalálhassa számára a megfelelő szélességet. A zuhaknykabin 6 mm vastag biztonsági üvegből készül, amelyet két oldalról fognak össze az alumínium profilok. A dupla görgős rendszernek köszönhetően hosszútávon is biztosított a zuhanykabin gondtalan használata, mivel több ponton oszlik el a terhelés. Mindemellett a zuhanykabin univerzális szerelési irányú, így szabadon dönthető el, hogy melyik oldalról kerüljön beszerelésre. További jellemzője, hogy a zuhanykabint színazonos küszöbbel láttuk el annak érdekében, hogy ne legyen esélye a víznek kifolyni, illetve az ajtóra felhelyezhető mágneses csík is felhelyezhető, ami egyszerűbbé varázsolja a mindennapos használatot. Ezen kiegészítő elemeket ötvözve az átlátszó biztonsági üveggel egy káprázatos terméket kapunk. Nagy fokú tartósság jellemzi, amivel biztosítja hosszútávon a gondtalan használatot az Ön és családja számára. Mélyen hiszünk benne, hogy ezzel a zuhanykabinval hozzájárulhatunk a reggeli vagy akár a nap végi felfrissüléshez. Fedezze fel zuhany kiegészítőinket!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanykabin
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "HD Paris aszimmetrikus szögletes tolóajtós zuhanykabin 6 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, krómozott elemekkel, 195 cm magas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések