Betöltés...

Mercaton® összecsukható és vízálló szennyeskosár, 3 rekeszes, alumínium kerettel és oxford vászonnal, 150 L, 65,5 x 39,5 x 60 cm, Többszínű

Ár: 9.538 Ft

Összecsukható és vízálló szennyeskosár, 3 rekesz, alumínium keret és oxford vászon, 135 L, 65,5 x 39,5 x 60 cm, Multicolor
Általános leírás
Egészségtelen ruhákat dobni az ágyra vagy a szekrénybe. Talán ez a hordozható szennyeskosár három rekesszel tökéletes az Ön számára.
Kiváló minőségű anyagból készül, robusztus és tartós. Tökéletesen fog működni az Ön számára. Kompakt és szép kialakítású.
Három rekeszes kialakítás, amely több helyet biztosít a piszkos ruhák tárolására.
Elsősorban piszkos ruhák, játékok és különféle tárgyak tartására szolgál
A gyerekek különböző színű saját játékaikat és ruháikat tárolhatják.
Funkciók:
3 nagy kapacitású rekesz - 3 részre osztva, így rendezheti a fekete, fehér, színes ruhákat, amikor a ruhákat a kosárba dobja.
Nagy méret - Takarítson meg helyet - Alkalmas ruhanemű, táska, paplan, fehérnemű stb. Gyűjtésére. És ez a tökéletes megoldás a helytakarékosságra és az objektumok összegyűjtésére, megvédheti ezeket az elemeket a karcolásoktól és foltoktól, ami kényelmes az Ön számára.
Tartós – Összecsukható rozsdamentes acél keretből és oxford anyagzsákból készült, hogy könnyű, mégis tartós legyen a hálószobában, mosókonyhában vagy fürdőszobában való gyakori használathoz
Előírások:
Méretek: 65.5 x 39.5 x 60 cm
Űrtartalom: 135 L
3 rekesz színes ruhák válogatásához
Anyag: Alumínium és vászon Oxford 600D
Szín: Többszínű

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mercaton® összecsukható és vízálló szennyeskosár, 3 rekeszes, alumínium kerettel és oxford vászonnal, 150 L, 65,5 x 39,5 x 60 cm, Többszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: