Betöltés...

TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Soft 13065 porcelán mosdókagylóval

Ár: 128.900 Ft

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Soft 13065 porcelán mosdókagylóval termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Soft 13065 porcelán mosdókagylóvalA TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor kevés helyet foglal viszont rendelkezik két tágas fiókkal, ahol kényelmesen elférnek a fürdőszobai eszközök. A termék magasfényű festett fehér színben, felfüggesztet kivitelben kapható. A csomag részét képzi egy méretben passzoló kerámia mosdó is, így ezt nem kell külön beszereznie.
A TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor tökéletes választás a modern fürdőszobába. Ez a bútor magában foglal mindent, amire egy praktikus és elegáns fürdőszobai berendezésnek szüksége van.
Ez a TMP SHARP 65 fürdőszobabútor nem csak praktikus, hanem stílusos is. A fehér színű festett MDF anyaga könnyen tisztítható, és a Soft Close záródás kényelmes használatot biztosít. A mellékelt mosdókagyló pedig minőségi Sanovit Soft 13065 porcelánból készült, amely tartós és elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.


Szín: Fehér
Szélesség: 65 cm
Magasság: 53 cm
Gyártó: TMP
Anyag: Festett MDF
Csukódás: Soft Close - A csendes és lassú ajtó- és fiókzáródás biztosítja a nyugodt fürdőszoba-élményt.
Tartozékok: Felfogató csomag - Mindent megkap, amire a fürdőszobabútor rögzítéséhez szüksége van.
Csomag tartalma: 1 db állószekrény, 1 db mosdókagyló
Felhasználás helye: Falra függesztett - Megspórolja a padlótér és a fürdőszoba területét, így egy tágasabb és tisztább megjelenést nyújt.


Emellett a TMP SHARP fürdőszobabútor más szélességekben is elérhető, így könnyen megtalálhatja a fürdőszobájához legjobban illő méretet. Fedezze fel a modern fürdőszoba berendezésének könnyedségét és eleganciáját a TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútorral.

A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk ezzel is időt és enegiát spórolva Önnek.


*A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "TMP SHARP 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Soft 13065 porcelán mosdókagylóval" című hirdetést látja. (fent)