Betöltés...

SONER mágneses radiátor takaró feliratos mintával 60x160 cm

Ár: 12.790 Ft

Az acélból és lemezből készült fűtőtestek a gyors hőleadásuk és könnyű szabályozhatóságuk révén a lakóterek gyors és hatékony felfűtését teszik lehetővé. A lapos felületük és letisztult designjuk révén illeszkednek a modern otthonokba, és lehetőséget nyújtanak a kreatív tértervezéshez még jobban, ha a felületükre radiátor takarót rakunk. Több méretben és designban ajánlunk megoldást a radiátorok eltakarásához. A rendelhető 5 méret mellett igény esetén egyedi méretben is legyártható. Ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat. 


 


Elfelejtheted az egyszerű, unalmas radiátorokat, hiszen most itt az alkalom, hogy kifejezd saját stílusod és varázsolj egyedi atmoszférát otthonodba! A Soner radiátor mágneses burkolatok forradalmi módon megújítják a radiátorok világát, lehetővé téve mindenki számára, hogy saját stílusához illő környezetben éljen, pihenjen és otthonosan érezze magát.


 


A radiátorok, az otthoni fűtés elengedhetetlen részei, hatékonyan szolgálják a melegítést a hidegebb hónapokban. Különböző méretű és stílusú változataik elérhetők, lehetőséget biztosítva arra, hogy praktikus és esztétikus módon illeszkedjenek a lakótérbe. A modern radiátorok számos technológiai fejlesztésnek köszönhetően energiatakarékosak és környezetbarátok, mindezt a funkcionalitás és stílus ötvözésével.


 


Ne hagyd, hogy az unalmas radiátorok szabják meg a tér kreatív lehetőségeit! A Soner radiátor mágneses design takarók lenyűgöző és egyedi mintáikkal varázsolják el a környezetedet. A fehér radiátorok kora lejárt, most itt az idő, hogy saját stílusodnak megfelelő, igazán otthonos környezetben élj és pihenj. A Soner radiátor mágneses takarók a tartósság és stílus tökéletes harmóniáját nyújtják, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod egyedülálló és kifinomult atmoszférát sugároz.


 


Tulajdonságok:





Mattfényű, ellenálló anyag, amely véd az elszíneződéstől, kopástól és UV sugárzástól.
Kiváló minőségű mágneses burkolat erős tartóerővel, biztonságosan rögzítve a radiátorhoz.
Egyszerű felhelyezés és nyommentes eltávolítás a könnyű telepítés és tisztítás érdekében.
Hőmérséklet-tartomány: -30°C és +60°C között, hosszabb ideig tartó 60°C feletti hőmérséklet esetén a mágnes szőnyeg deformálódhat.
Az acél és lemez fűtőtesteknek legalább 40%-os sík felülettel kell rendelkezniük (a mágneses szőnyeg nem alkalmas régi bordás radiátorokhoz, mivel azok túl kicsi sík felülettel rendelkeznek, amelyhez a mágnes nem tapad).



Soner - A Radiátorok Új Dimenziója!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "SONER mágneses radiátor takaró feliratos mintával 60x160 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: