Betöltés...

Soner törés- és hőálló konyhai hátfal absztrakt 3D hatású mintában 60x120

Ár: 26.890 Ft

Mit nevezünk konyhai hátfalaknak?

A konyhai hátfal (vagy konyhai falpanel) egy olyan felület a konyhában, amelyet a konyhapult és a konyhaszekrények közötti területen helyeznek el. Ez a terület gyakran ki van téve zsír- és ételcseppeknek, víznek, gőznek, valamint egyéb szennyeződéseknek. A konyhai hátfalnak tehát funkcionális és esztétikai szerepe is van.


Funkcionális szempontból a konyhai hátfal megvédi a falat a különféle szennyeződésektől, könnyen tisztítható és ellenálló a nedvességnek. Esztétikai szempontból pedig a konyhai hátfal színes csempékből, üvegpanelekből, vagy más dekoratív anyagokból készülhet, hozzájárulva a konyha kialakításához és a tér dizájnjához.A csempe helyett, vagy a törékeny és drága üveg helyett jó választás a Soner konyha panelek. 


A konyhai hátfal tervezésénél fontos figyelembe venni mind a funkcionális, mind az esztétikai szempontokat, hogy harmonikus és jól működő konyhai teret teremtsünk.


Ne engedd, hogy az unalmas csempék és hosszas tervezés lelassítsanak – ideje felébredni a kreativitásnak és stílusnak!


 


Felhelyezés

Gyorsan és könnyedén felszerelhetőek, és hosszú távon megbízhatóak! A panelek felhelyezése ragasztással történik. Az ajánlott ragasztó a Soudal Fix All Crystal ragasztó, melyet pontokban kell felhordani a panelek széleire 10-15 cm távolságban. Egy tubus kb 6-7 db közepes méretű vagy 4-5 db nagy panel felragasztásához elegendő mennyiség. Fedezd fel a Soner konyhai panelek rugalmasságát, és alakítsd álmaid konyháját egyedi stílussal. Válaszd a minőséget és a kreativitást, és vedd kézbe modern konyhád sorsát ma!A Soner konyhai panelek egyedülálló eleganciájukkal és könnyű telepítésükkel nem csak konyhád, de az életed is új dimenziókat nyit meg. Felejtsd el a hosszadalmas munkát és a drága átalakításokat, és lépj be a modern konyhák csodálatos világába. A könnyű tisztíthatóságuk révén mindig ragyogóan szépek maradnak, miközben kiemelik az egyediséged.


 


Termékjellemzők:


Praktikum és elegancia: A Soner konyhai panelek modern és dizájnos megoldásokkal ötvözik a funkcionalitást és az esztétikát. Teremtsünk egyedi, stílusos konyhát, ahol minden részlet harmóniában van az egyedi ízlésünkkel.

Gyors és egyszerű telepítés: Szabaduljunk meg a hosszadalmas csempecsere és a költséges munkálatok gondjaitól. A Soner konyhai panelek egyszerűen és gyorsan telepíthetők, és hosszú távú megbízhatóságot ígérnek.

Könnyű tisztítás: A konyhai panelek könnyedén tisztíthatók nedves mosószeres vízzel, biztosítva, hogy mindig ragyogóan szépek maradjanak.

Hőállóság: Akár 120°C hőmérsékletig is ellenállnak, így biztonságosan használhatók a tűzhely közelében.

Rugalmas használat: A Soner konyhai panelek alkalmazkodnak az íves felületekhez is, így könnyen formálhatjuk őket a konyha tervezésekor.

Ütésállóság: 200-szor nagyobb ütésállósággal rendelkeznek, mint az üveg, tehát nyugodtan használhatjuk őket anélkül, hogy aggódnánk a sérülések miatt.

Kreativitás és személyre szabás: Fúrhatóak és fűrésszel vághatóak, így teljes kreatív szabadságot biztosítanak a konyha tervezésekor.

Vízállóság: A Soner konyhai panelek vízálló tulajdonsága garantálja a tartósságot és egyszerű tisztítást, így hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.

Fedezzük fel a Soner konyhai panelek sokoldalúságát, és teremtsük meg álmaink konyháját egyszerűen és stílusosan! Válassz innovációt és minőséget a konyhai tér dizájnjához!


Egyedi designt szeretne? Ha a webáruházunkban található mintáktól eltérő, egyedi mintázatot szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! 


Ha egyéb konyhai megoldásokra vagy kíváncsi, olvasd el cikkünket. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Soner törés- és hőálló konyhai hátfal absztrakt 3D hatású mintában 60x120" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: