Betöltés...

Tartalék tápegység keringtető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V

Ár: 156.948 Ft

Ez a tartalék forrás használható más elektromos készülékek működésének biztosítására, amelyek stabilitást és stabil villamos energia paramétereket igényelnek. Átalakítóként azonban nem használható (12 V-os elemről korlátlan működéssel).
Ennek az eszköznek a fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorról működik. A görbe egy tiszta szinuszhullám, megegyezik a házából származó hálózati áramforrással. Ha az otthoni fő áramellátás be van kapcsolva, a tartalék forrás tölti az akkumulátort, és biztosítja annak hosszú élettartamát. A tartalék tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (az 1050 W-os modellnél 24 V-os akkumulátorral). Csak ólom-savas típusú akkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátor töltésére szolgál. Gélelemek használata nem javasolt.
FIGYELEM! A tartalék tápegység csatlakoztatásakor vegye le a fémtárgyakat (pl. karkötők, láncok, órák, gyűrűk stb.). Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elektromos áram rövidzárlatát és az azt követő fémanyagok kijutását a fogyasztó testére. Az akkumulátor csatlakoztatásakor tartsa be a polaritást: piros (+pozitív) - a kábel a + terminálra csatlakozik és fekete (-negatív) - a vezeték a - terminálra csatlakozik. Fém csatlakozókat használnak a kábel csatlakoztatására az akkumulátor pólusaihoz. Csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit kefével megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót egy villáskulccsal, hogy biztosítsa a szilárd érintkezést.
A szünetmentes tápegységet (UPS) száraz helyen, nedvességtől mentesen, víztől és hótól távol helyezze el. Az UPS telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza az UPS hűtőrendszerét. Ezenkívül a területnek mentesnek kell lennie portól vagy szénportól, amely elzárhatja a tartalék ventilátort. A telepítés helyének jól szellőzőnek kell lennie, hogy elkerülje a rendszer túlmelegedését. Az áramütés elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy minden kábel jó állapotban van-e, és nem tartalmaz-e szigeteletlen alkatrészeket. A szünetmentes tápegység (UPS) használata szikrázást okozhat. A tartalék forrást nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.
FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz csatlakozik. Az akkumulátor csatlakoztatása nélkül nem szabad használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a fő tápkábelt a hálózat földelt aljzatába (230V, 50 Hz). A tápegység hátulján csatlakoztathatja azt a berendezést, amelyet áramkimaradás esetén működtetni szeretne. A következő sorrendben járjon el: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő tápegységet, majd csatlakoztassa a fogyasztót (készüléket) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A forrás bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (ON/OFF) 4 másodpercig.
A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátorállapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá esik, lehetséges, hogy az akkumulátor megsérült és nem indítható.
Áramkimaradás esetén, vagy ha paraméterei nem a normál tartományon belül vannak, a tartalék áramforrás (UPS) automatikusan akkumulátorra kapcsol. A tartalék akkumulátorra váltása a szünetmentes tápegység (UPS) kijelzőjén látható. A tartalék forrás (UPS) akkumulátorra kapcsolását a készülék (UPS) hangjelzéssel is bejelenti.
FIGYELEM! Ez csak egy biztonsági berendezés, amelyet csak áramkimaradás esetén használnak. A készülék használata közben ne hagyja üzemanyag közelében.
Műszaki adatok:

maximális teljesítmény:  1500 VA
maximális névleges teljesítmény:  1050W
fő bemeneti teljesítmény:  150-270 VAC
bemeneti frekvencia:  45-65 Hz
kimeneti teljesítmény:  207-241 VAC
bemeneti frekvencia:  50-60 Hz
kapcsolási idő:  <4ms
akkumulátor kapacitása:  24V DC
túlterhelés elleni védelem:  110%, 130% (30 másodperc)
fogyasztás üresjáratban:  22W
méretek (Ma/Szé/Mé):  18,5x14,5x34 cm
a tartalék áramforrás maximum 500 W összteljesítményű készülékekhez alkalmas

100 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 3,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 6,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 8 órán keresztül működik

200 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 2 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 4 órán keresztül működik


300 W fogyasztás esetén:

a tartalék tápegység (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 1,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik
a tartalék tápegység (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Tartalék tápegység keringtető szivattyúkhoz AVANSA UPS 1050W 24V " című hirdetést látja. (fent)