Betöltés...

WATER-PASS 2 vezérlőegység manométerrel

Ár: 36.540 Ft

Vezérlő, nyomáskapcsoló WATER PASS 2

A WATER PASS 2 intelligens vezérlő úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a vízszivattyú működésének hatékonyságát és a folyadékáramlás szabályozását a rendszerben. Kizárólag tiszta, mechanikai szennyeződések nélküli vízzel való munkára tervezték, 80°C-ig. Számos védőelemmel felszerelve, valamint speciális gyanta bevonattal borított kezelőpanellel, amely megvédi a készüléket a nedvességtől.
A kínált hajtás különböző típusú szivattyúkkal működik: búvár-, hidrofor-, búvár- és függőleges szivattyúkkal. Nagyon könnyen használható és gyorsan összeszerelhető. Nem igényel bonyolult programozást a felhasználótól, csak adja meg a beállított nyomásértéket és a vezérlő konfigurálja magát. A kezelés még egyszerűbbé tétele érdekében olvasható kijelzővel szerelték fel.
Az IPRO WATER PASS 2 elektronikus szivattyúvezérlő széles körű működési paraméterekkel és kulcsvédelemmel rendelkezik, így különböző körülmények között és különböző vízrendszerekben használható. Ez a modell jól működik egyfázisú, legfeljebb 2,2 KW teljesítményű motorral rendelkező vízszivattyúkban, amelyek maximális áramfelvétele nem haladja meg a 12 A-t.
A szabályozó berendezésben történő használatának hatása a nyomáslökések hiánya. Ezenkívül a készülék a csővezetékben lévő víznyomás szintjétől függően a készülék automatikus be- és kikapcsolásával vezérli a szivattyú működését. Amikor a csapot elzárják vagy a locsolókat elzárják, a vezérlő 6 másodpercen belül leállítja a szivattyút, megvédve azt a szárazonfutástól.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " WATER-PASS 2 vezérlőegység manométerrel " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: