Betöltés...

Hidrofor tartály AQUA OLA 1000l manométerrel függőleges - álló

Ár: 578.457 Ft

Az AQUA OLA 1000l hidrofor tartály manométerrel, függőlegesen álló, szivattyúzott víz tározójaként szolgál házi vízművek, szivattyú- és nyomóállomások vagy ipari állomások számára.
Az AQUA OLA hidrofor tartály olyan vásárlóknak készült, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében. A teljes termék, az AQUA OLA acél hidrofor tartály gyártásának minőségét a 3 évre kiterjesztett garancia emeli ki.
Az AQUA OLA 1000l függőleges hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy gumi-gumi (EPDM) zacskót tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyú indítási ciklusa, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos hidrofor tartályok esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.


A legtöbbet feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a nyomás (bar) - PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejeződése, általában valamilyen zárt térben (esetünkben nyomástartó edényben) uralkodó nyomás és a környező tér (gyakran légköri) nyomása.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig tud működni, és bar-ban mérik. (bar) Például a háztartásokban a rendszer nyomása nem haladhatja meg a 4-4,5 bar értéket, és még ezek az értékek is határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig terjed. A házban beállított nyomás magasabb értéke hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok szenvednek.
MAX. nyomás van jelölve a hidrofor tartályon, ez az a nyomás, amelyen a hidrofor tartályt a gyártástól kezdve tesztelték. A hidrofor tartály hegesztéseinek általános integritását és szilárdságát tesztelik. A vizsgálat behelyezett zacskó nélkül történik.
FIGYELEM! Ezért nem engedhető be 15 bar nyomás a hidrofor tartályba – nem működne. A zsák addig tágul, amíg teljesen körül nem veszi a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után szétreped.

Műszaki lap:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Hidrofor tartály AQUA OLA 1000l manométerrel függőleges - álló " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: