Betöltés...

Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal - RTS

Ár: 100.142 Ft

A 3" 3" 3Ti-15 búvárszivattyúval ellátott, PC-13-as automata házi vízmű főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 3 hüvelykes 3Ti-15 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a vízben előforduló homokkal vagy más koptató anyagokkal szemben.
Az RTS búvárszivattyú jelentése (homokállóság = homokkal szemben ellenálló).


A 3"-os, úszó járókerekes 3Ti-15 búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére elosztóvezetékbe szerelve, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra , öntözés vagy vízzel való permetezés.
A 3"-os 3Ti-15 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült - meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem túl drágának és főleg gyorsnak kell lennie, ami a hiba nagy előnye.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve - biztosítékkal.
A 3" 3Ti-15 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként.

BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram:  10A-ig
Üzemi feszültség:  ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás:  minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás:  kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet:  kb. 60°C
Kapcsoló visszaállítása:  manuális
Bekapcsolási nyomás a tartományban:  1,5 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram:  körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé):  15 x 13 x 23 cm
Súly:  körülbelül 1,3 kg
Védettség:  IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, vagy más szóval présvezérlés nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomáseséstől és a vízáramlás leállásától függően. az elosztórendszerben (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) - lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
Automata házi vízmű , nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelemről is gondoskodik - víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlésű gépet szennyeződések és üledékmentes tiszta vízelosztó rendszerekben javasolt használni, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell beépíteni a készülék bemeneti részére.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.

A termék előnyei:

A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő gép automata egységként használható szivattyúkhoz és nyomástartó edény nélküli vízitelepekhez (automata vízmű).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.
A BRIO PC-13 vezérlőegység manométerrel - présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely ellen a víz visszaáramlását a szivattyúba.


Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 gép, ellentétben más nyomáskapcsolókkal, a vezérlőegységekkel, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, kikapcsolnak, ha elérik a minimális áramlási sebességet. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 automata a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található, két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni a PC-13 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális.
Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz


Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3" 3Ti-15
BRIO PC-13 vezérlőegység
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32x1"
Átmeneti darab belső menettel 32x1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal - RTS " című hirdetést látja. (fent)