Betöltés...

Frekvenciaváltó VESSER IQ-E/T 2,2kW; 3x400V; max. 5,0 A a szivattyúhoz

Ár: 186.726 Ft

Az IQ-E/T frekvenciaváltó a fordulatszám szabályozásával állandó nyomást tart fenn a rendszerben. Ez egy intelligens szivattyúvezérlő, és könnyen használható egyfázisú (búvár- vagy felszíni) szivattyúk közvetlen csatlakoztatására.
VESSER IQ-E/T frekvenciaváltó a szivattyúmotor fordulatszámának változtatásával tartja fenn a beállított víznyomást. Több üzemmóddal rendelkezik, és különböző elektromos rendszerekhez alkalmazkodik.
Hogyan működik a szivattyú frekvenciaváltója:
A csap kinyitása vagy az öntözés megkezdése után a rendszerben a nyomás csökkenni kezd. A frekvenciaváltó vezérlőegysége a nyomásérzékelőn keresztül kiértékeli a helyzetet és elindítja a szivattyút. A szivattyú fordulatszámát úgy szabályozzák, hogy a rendszerben állandó nyomás maradjon a szívónyílás változása esetén is. A jobb kép érdekében ez azt jelenti, hogy a frekvenciaváltó kis beszívással például 17%-nál indítja el a szivattyút, a vízfelvétel növekedésével például 57%-kal, nagy bevitellel pedig 97%-kal.
Az IQ-E/T 2,2 kW frekvenciaváltó nagyon egyszerű telepítéssel és intuitív vezérléssel rendelkezik.
Mind az inverter árama, mind a szárazonfutás elleni védelem előre be van állítva. A szivattyú szükség esetén könnyen és gyorsan leállítja, elindítja, növeli és eltávolítja a nyomást egy frekvenciaváltó segítségével.
A következő fontos jellemzőkkel különbözik a be-/kikapcsolt típusú eszközöktől:

Energiatakarékosság: A frekvenciaváltóval felszerelt vízellátó rendszer 30-60%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos vízellátási módokhoz képest.
Könnyű kezelhetőség: Minden funkció egy gombnyomással indítható és leállítható, nincs szükség szakértő programozási segítségre.
Együttműködő szivattyúk hosszú távú megbízhatósága: A szivattyú motorfordulatszámának csökkenésével a szivattyú tengelyének átlagos nyomatéka és súrlódása csökken, így sokkal hosszabb a szivattyú élettartama.
A készülék beépített lágyindítási és leállítási funkciója korlátozza a hidraulikus sokkot. (a hidraulikus sokkhatás a nyomás hirtelen növekedését jelenti, amikor a folyadékáramlást gyorsan leállítják vagy elindítják).
Átfogó védelem: A rendszer fel van szerelve túláram-, túlfeszültség-, alacsonyfeszültség- és rövidzárlat elleni védelemmel, a járókerekek blokkolásával és szárazonfutás elleni védelemmel anélkül, hogy érzékelőket kellene beépíteni a kútba.
Lehetőség konverterek csatlakoztatására akár 6 szivattyúból álló készlethez. A készlet vezérlése az egyik főként kiválasztott konverterről történik, a többi konverter a rendszerkövetelményekhez igazítja a munkát. A készlet programozása nagyon egyszerű, és nem igényel technikussal való együttműködést.


Használat:

családi házak, apartmanok, nyaralók
mezőgazdasági vállalkozások
víz merítése kútból
üvegházak, kertek, mezők öntözése
ipari berendezések


Előnyök:

egyszerű működés, az inverter előre be van állítva azonnali működésre
világos és egyszerű menü
a csomag része egy nyomásérzékelő és egy fali tartó
csendes működés


Javaslat:
Javasoljuk, hogy a "P 013" szárazonfutási időt 10 másodpercre állítsa, ez a szivattyú élettartamát maximálisan meghosszabbítja.

Technikai paraméterek:

Nyomás beállítási tartomány: 0,5 - 9 bar
Üzemi áram:  7A/10A/18A
Bemeneti feszültség: 3 x 400 V (megengedett tartomány 320-450 V)
Kimeneti feszültség: 3 x 400V
Bemeneti frekvencia:  50/60 Hz
Kimeneti frekvencia: 20-50/60 Hz
Méretek: 210 x 173 x 124 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Frekvenciaváltó VESSER IQ-E/T 2,2kW; 3x400V; max. 5,0 A a szivattyúhoz " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: