Betöltés...

Ellenőrző akna DN 315/160/2000 visszacsapó szeleppel folyamatos

Ár: 114.786 Ft

A DN 315/160/2000 visszacsapó csappantyús csatornaellenőrző aknát folyamatosan használják - a csatornacsőre szerelik, általában arra az esetre, ha a csatornacsőbe be lehet szúrni egy "vakondot" az adott ág tisztítására, amikor az lesz eltömődött. Ha a csatornacső hosszabb, javasoljuk, hogy 20-25 méterenként helyezzen be ellenőrző aknákat.
A visszacsapó csappantyúval ellátott csatornaellenőrző akna megakadályozza a szennyvíz, szennyvíz visszafolyását az épületbe, illetve a rágcsálók bejutását a lakásba.
Visszacsapó szeleppel ellátott akna használata:
A visszacsapó csappantyús csatornaellenőrző aknát egészségügyi hulladékrendszerekben vagy esővízben történő használatra tervezték. A visszacsapó szelepes akna beépítésének javasolt helye az épület és a fő hulladékhálózat közötti csatornacső. A visszacsapó szeleppel ellátott csatornaakna ellenőrző aknaként védi az épületeket az árvíztől.

A visszacsapó szeleppel ellátott akna használatának előnyei:
A visszacsapó szelep szabványos összeszerelése 800-1200 mm átmérőjű műanyagból, betonból vagy más szilárd anyagból készült tengely alkalmazását igényli, beszerelése gyakran nehéz felszerelést igényel. A visszacsapó szeleppel ellátott szennyvízcsatorna-akna egy személy által nehéz felszerelés nélkül könnyen beépíthető. Egy nagyon egyszerű és hatékony mechanizmus, amelyből az alkatrész eltávolítható anélkül, hogy valakinek be kellene jutnia a készülékbe, lehetővé teszi sokkal kisebb átmérőjű, DN 315 és DN 400 aknák használatát.

A visszacsapó szeleppel ellátott ellenőrző tengely szintén nem igényel karbantartó szakembert. A gyártás során felhasznált legmagasabb minőségű rozsdamentes acél és polipropilén a visszacsapó szeleppel ellátott aknát korrózió-, fagy- és vegyi anyagokkal szemben ellenállóvá teszi. A visszacsapó szeleppel ellátott csatornaakna nehéz berendezések használata nélkül kerül beépítésre, és ellenáll a tágulásnak.

Az ellenőrző akna megengedett legnagyobb mélysége visszacsapó szeleppel 5 m. Az aknán átáramló közeg maximális hőmérséklete 95°C.

A DN 315/160/2000 ellenőrző akna visszacsapó szeleppel folyamatos a következőket tartalmazza:

tengelyfenék 315/160 folyamatos - egyenes, visszacsapó szeleppel
tengelyfedél 315
tengelycső 315 sima

Nézze meg a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=ARqwDGf5Mhg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Ellenőrző akna DN 315/160/2000 visszacsapó szeleppel folyamatos " című hirdetést látja. (fent)