Betöltés...

DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1"

Ár: 62.887 Ft

Hydra Rainmaster RAH TRIÓ Öntisztító egység vízkezeléshez, amely magas szintű víztisztítást tesz lehetővé 90 mikronos szűrésű öntisztító szűrő alkalmazásával. Egy másik 25 mikronos szűréssel és a víz végső kezelésével aktív szénnel 10 mikronos szűrési sebességgel, amely képes eltávolítani a víz szagát és színét.
Ez az egység olyan esővíz kezelésére készült, amelynek minősége közüzemi célra nem megfelelő, de kútból vagy gyűjtőedényből származó víz szűrésére is alkalmas. A felhasznált anyagok ivóvízzel való használatra alkalmasak, de NEM ivóvízforrások.
TisztításA HYDRA öntisztító szűrőket ellenáramú tisztítórendszer jellemzi, amely hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a betét felületéről. Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. Ez a művelet negatív nyomást hoz létre a szűrőben, amely lefelé nyomja a patront, és így a víz áramlása automatikusan megfordul a patronból.
Figyelem: a betét vákuum segítségével történő öntisztítása csak 1,8 bar minimális víznyomás mellett lehetséges.
SzűrőbetétekRAH: 90 mikronov, rozsdamentes acél (szűri a szennyeződéseket és a lerakódásokat)FA: 25 mikron, tekercselt polipropilén szál (szűri a homokot, törmeléket és egyéb lerakódásokat)CB/EC: 10 mikron, aktív szén blokk (szűri a baktériumokat és protozoákat)

Csomag tartalma

Szűrő
Szűrőbetétek
A kulcs
Fali rögzítés csavarokkal
Központosító gyűrű
Leeresztő szelep

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1" " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: