Betöltés...

Szárazon futás elleni védelem SK-13 szett teljes 1" csatlakozóval

Ár: 9.676 Ft

Az SK-13 szárazon futás elleni védelem alkalmas önfelszívó, felszíni szivattyúkhoz és a búvárszivattyúk túlnyomó többségéhez, beleértve a csavarorsós búvárszivattyúkat 1,5 kW-ig.
Az SK13 szárazon futás elleni védelem megfelelő használatához a szivattyú legalább 0,8 bar kimeneti nyomása szükséges. Az SK13 szárazon futás elleni védelem manuálisan indítható újra.
Előnyök:

könnyű telepítés bármilyen (vízszintes vagy függőleges) helyzetben
védi a szivattyút a sérülésektől
házi vízművekhez is használható hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval (min. kapcsolási nyomás 1,0 bar.)


Az SK13 szárazon futás elleni védelmet kábelekkel, villásdugóval és aljzattal szállítjuk. A szivattyú kimeneténél lévő nyomásszabályozás alapján működik. Gyárilag beállított nyomás és bekapcsolási nyomás: 0,7 bar (ki) 1,2 bar (be)
A készülék - SK13 szárazon futás elleni védelem kikapcsolja az áramellátást, ha a beállított nyomásnál alacsonyabb rendszernyomást észlel. Ha a rendszerben a nyomás meghaladja a beállított nyomást, a készülék újra bekapcsolja az áramellátást. A szárazon futás elleni védelem önállóan alkalmazható, vagy más kapcsolóval együtt is működhet. Ha más kapcsolóval dolgozik együtt, megvédi a szivattyút a nyomás esésétől vagy a szárazon futás okozta károsodástól. Az SK13 szárazon futás elleni védelem RESET kapcsolóval ellátott, biztosítja a szivattyú feltételes/kötelező csatlakozását.
Az SK13 szárazon futás elleni védelem készlet 1" csatlakozóval a következőket tartalmazza:

SK13 szárazonfutás elleni védelem csatlakozással (aljzat + dugó)
3 irányú csatlakozó szerelvény
teflon szalag

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Szárazon futás elleni védelem SK-13 szett teljes 1" csatlakozóval " című hirdetést látja. (fent)