Betöltés...

Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V

Ár: 299.295 Ft

A Watertech EVO MM 11A 1,5 kW-os 230 V-os frekvenciaváltó egyedi rendszerben működik anélkül, hogy további nyomástartó edényt kellene csatlakoztatni.
A Watertech EVO MM 11A 1,5 kW 230 V frekvenciaváltó egy egyszerű kijelző- és gombrendszer segítségével vezérli a szivattyút. Többek között védett a túlmelegedés ellen, vízhiány esetén (száraz futás elleni védelem) és időben lekapcsolja a szivattyút, hogy ne sérüljön meg a szivattyú motorja. A frekvenciaváltó ideális alkalmazása a ház egész éves bekötésére, kombinált üzemre vagy kiterjedtebb automatikus öntözésre, ahol a legmagasabb kényelem szükséges.
A búvár- vagy felszíni szivattyú vezérlésének legjobb módja a frekvenciaváltó. Szabályozza a szivattyú teljesítményét a beállított nyomástól és a szükséges térfogatáramtól függően. A szivattyú maximális teljesítményére nem mindig van szükség, ezért a többi nyomóegységtől eltérően a szivattyú bekapcsolja azt a teljesítményt, amely az aktuális - szükséges nyomás fenntartásához szükséges. Az ilyen szabályozásnak köszönhetően nemcsak elektromos energiát takarít meg, hanem magának a szivattyúnak vagy a háztartási készülékeknek az élettartamát is, amelyek nem szenvednek nyomásingadozástól, például mosogatógép, mosógép stb.
A frekvenciaváltó teljes vezérlése az értékek kezdeti beállításából áll a teljes eszköz első indításakor. Ezeket az értékeket még áramszünet vagy esetleges meghibásodás esetén sem veszíti el. Elegendő a szivattyú beszívását, az üzem közben szükséges nyomást és a szivattyú kapcsolási nyomását (bekapcsoláshoz) beállítani. A többiről a frekvenciaváltó gondoskodik.
Az áramlási csappantyú miatt a Watertech EVO MM 11A 1,5 kW-os 230 V-os frekvenciaváltót mindig függőleges tengelyben kell felszerelni a bemenethez és a kimenethez.
Technikai paraméterek:






A szivattyú maximális teljesítménye:
     1,5 kW


Maximális feszültség:
     11 A


Bekapcsolási nyomás:
     1 - 11 Bar


Lezárási nyomás:
     2 - 12 Bar


Lefedettség:
     IP65


Manométer (digitális):
     igen


Visszacsapó szelep:
     igen


Szárazfutás elleni védelem:
     igen


Ismételt indítás:
     igen


Maximális nyomás
     16 Bar


Maximális környezeti hőmérséklet:
     60 °C


Minimális áramlási sebesség:
     1l / min.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: