Betöltés...

Házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 28 / 140l rozsdamentes acél - RTS

Ár: 391.879 Ft

A 3"-os STM 28-as búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivó- és használativíz szivattyúzására szolgál. A 3"-os STM 28-as búvárszivattyú gyakorlati felhasználása elsősorban az, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
A 3" STM 28 búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, és ezáltal megnövelt ellenállást biztosít a homokkal vagy a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló
A 3"-os STM 28-as búvárszivattyúval ellátott házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, iskolák és gazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési vízellátásra.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mivel megnövelt homok- vagy egyéb koptatóanyag-tartalmú vizet képes beszívni és szivattyúzni, ami általában megtalálható. frissben / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk további termékeit is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A termék előnye – házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 28 / 140l rozsdamentes acél - a készletben használt hidrofor tartály.
3" STM 28 / 140L rozsdamentes acél búvárszivattyúval ellátott házi vízmű a következőket tartalmazza:
- szivattyú 3" STM 28
- hidrofor tartály 140L rozsdamentes acél
- 1/2" inox dugó a túlnyomáshoz
- PC-2 nyomáskapcsoló
- közcsavar kicsinyített 5/4"x1"
- visszatérő szelep 1"
- átmeneti darab külső menettel 32x1"
- átmeneti darab belső menettel 32x1"
- MF golyóscsap, M 1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 28 / 140l rozsdamentes acél - RTS " című hirdetést látja. (fent)