Betöltés...

Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 80l - RTS

Ár: 216.383 Ft

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-27 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-27 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-37 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mivel képes beszívni és szivattyúzni megnövelt homok- vagy egyéb koptatóanyag-tartalmú vizet, ami általában megtalálható. frissben / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk további termékeit is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A házi vízmű 3Ti-37 / 80l búvárszivattyúval - előnye a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 80l-es álló-fekvő hidrofor tartály, manométerrel. Nem kell döntenie, hogy függőleges vagy vízszintes hidrofor tartályt válasszon.
Házi vízmű 3Ti-37 / 80L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú 3Ti-37
függőleges hidrofor tartály 80L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32x1"
átmeneti darab belső menettel 32x1"
gömbcsap MF, M 1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 80l - RTS " című hirdetést látja. (fent)