Betöltés...

Házi vízmű 3Ti-27 / 50l búvárszivattyúval - RTS

Ár: 171.802 Ft

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-27 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-27 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-27 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek telepítésére, valamint permetezéshez és kerti öntözéshez szükséges vízellátáshoz.
Annak köszönhetően, hogy a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és aknákban is használható, mivel képes felszívni és pumpálni az alacsony homok - vagy más, kopást előidéző anyag-tartalmú vizet is, amely általában a friss / új aknákban még mindig megtalálható.
Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre. Minden házi vízműnél ott vannak a leggyakrabban használt termékek, amelyekre szüksége lehet. Lehetősége van természetesen más termékeket is választani széles kínálatunkból.
A házi vízmű 3Ti-27 búvárszivattyúval - termékünk előnye a hidrofor tartály, amely a szett része. Ez egy 50 literes álló-fekvő hidrofor tartály manométerrel. Nem kell eldöntenie, hogy álló vagy fekvő hidrofor tartályt választ.
Házi vízmű 3Ti-27 / 50L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

3Ti-27 szivattyú
50 literes álló-fekvő hidrofor tartály manométerrel
PC-2 nyomáskapcsoló
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80cm
csatlakozó külső menettel 32x1"
csatlakozó belső menettel 32x1"
golyós szelep MF, M 1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Házi vízmű 3Ti-27 / 50l búvárszivattyúval - RTS " című hirdetést látja. (fent)