Betöltés...

Hidrofor tartály AQUA OLA 150l manométerrel - álló

Ár: 115.915 Ft

Ehhez a termékhez prémium 3 ÉV GARANCIÁT kínálunk. A teljes körű garanciális és garancián túli szervizt szakképzett személyzet végzi szervizközpontunkban.
Nyomástartály AQUA OLA 150 l manométerrel, függőleges - függőleges szivattyúzott víztartályként szolgál háztartási vízművekhez, szivattyú- és nyomásállomásokhoz vagy ipari állomásokhoz.
Az AQUA OLA nyomástartó edényt olyan ügyfelek számára tervezték, akik a használhatóság szempontjából nem oldanak meg kompromisszumokat és félmegoldásokat. A teljes termék, az AQUA OLA acél nyomástartó edény minőségét javítja a kiterjesztett 3 éves garancia.

A függőleges nyomástartó edény AQUA OLA 150l jellemzői:

A hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízhez alkalmas gumimembránt tartalmaz.
A töltési nyomás gyárilag 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.


Gumimembrános hidrofor tartály beszerelése esetén megszűnik a szükséges levegő tartályba történő beszívásának és a berendezés ezzel járó nagyobb karbantartásának a problémája.

Leggyakrabban feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a Nyomás (bar) - PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejezése, általában a zárt térben (esetünkben egy hidrofor tartályban) uralkodó nyomás a környező tér (gyakran légköri) nyomásával szemben.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig képes működni, mértékegysége bar (bar). Például aháztartásokban arendszerben a nyomás nem haladhatja meg a 4-4,5 bar-t, és ezek már határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig van. A beállított nyomás magasabb értéke a házban hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok esetében.
A MAX. nyomás a hidrofor tartályon azt a nyomás jelzi, amelyen a hidrofor tartályt gyárilag tesztelték. A hidrofor tartályok általános integritását, szilárdságát és a hegesztéseinek szilárdságát tesztelik. A teszt gumimembrán behelyezése nélkül történik.
FIGYELEM! A hidrofor tartályba ezért 15 bar nyomás nem engedhető - nem működne. A membrán addig tágulna, amíg ki nem tölti teljesen a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után elrepedne.

Műszaki lap:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Hidrofor tartály AQUA OLA 150l manométerrel - álló " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: