Betöltés...

Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges - álló

Ár: 123.287 Ft

Az Aquapress 150 l-es hidrofor tartály szivattyúzott víz tartályaként szolgál háztartási vízüzemekhez, szivattyú- és nyomóállomásokhoz, ipari állomásokhoz stb.
Az AQUAPRESS 150 literes hidrofor tartály jellemzői:
Minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály 10 bar maximális üzemi nyomásátA hidrofor tartály egy gumizacskót tartalmazA gyári nitrogén töltési nyomása 2 barJelenleg a gumizacskós hidrofor tartályok alkalmazása dominál az adott létesítményeknél. Egy négytagú családdal rendelkező családi ház (RD) esetében egy ilyen, minimum 80 literes tartály beépítése javasolt.Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.A hidrofor tartályhoz csatoljuk a használati útmutatót és a garanciajegyet.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb berendezések karbantartási igénye. A gumizacskós hidrofor tartályoknál a töltőgáz (levegő) kb. 1x / 6 hónap alatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges - álló " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: