Betöltés...

Wi-fi router tartó, tömör műanyag szerkezet, fehér - fehér

Ár: 10.112 Ft

Törölközőtartó, Welora®, Tömör alumíniumból készült, Matt porfestett, Nedvesség- és kopásálló, 2 törölköző akasztókaro, Prémium minőség, Méretek 60 x 11.5 x 17.5, Matt fekete

A Welora® törölközőtartó kiváló választás azok számára, akik praktikus és esztétikus elemet keresnek a fürdőszobába vagy a konyhába. A tömör alumíniumból készült és matt porral festett állvány modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a térnek. A nedvesség- és kopásállósággal rendelkező törölközőtartó tartós megoldást kínál a törölközők rendszerezésére. 2 karral van felszerelve a törölközők felakasztásához, így funkcionalitást ad a helyednek. Fedezze fel azokat a legfontosabb jellemzőket, amelyek ezt a törölközőtartót prémium minőségű kiegészítővé teszik.
 
Főbb jellemzők:


Tömör alumíniumból készült: Az állvány tömör alumíniumból készült, robusztus és tartós konstrukciót biztosítva, amely ellenáll a gyakori használatnak a fürdőszoba nedves környezetében.

Pulbere mcérnával festett: A matt púderfelület elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a tartónak, egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönözve a helynek, ahol beszerelik.

Nedvesség- és kopásálló: A tartót úgy tervezték, hogy ellenálljon a nedvességnek és a kopásnak, biztosítva, hogy még nagy igénybevétel esetén is tökéletes állapotban maradjon.

2 b A törölközőfőzés aránya: A törölközők felakasztására szolgáló 2 karral a tartó optimalizálja a helyet és biztosítja a törölközők hatékony rendszerezését a fürdőszobában vagy a konyhában.

A kiváló minőségű anyagok és a szilárd konstrukció teszi a Welora® tartóját prémium minőségű elemmé, amelyet tartósra terveztek.

Méretek 60 x 11.5 x 17.5 cm: Az arányos méretekkel rendelkező tartó tökéletesen illeszkedik a különböző terekbe, hatékony törölközőtartót biztosítva.

Vonzó szín: A matt fekete modern és diszkrét megjelenést kölcsönöz az állványnak, illeszkedve a különböző fürdőszobai vagy konyhai tervezési témákhoz.

A Welora® törölközőtartó tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik mind a funkcionalitást, mind az esztétikát a tér elrendezésében. Karcsú kialakításával, prémium minőségű anyagaival és nedvességállóságával ez az állvány extra eleganciát és rendezettséget kölcsönöz fürdőszobájának vagy konyhájának. A Welora® segítségével megtalálja a stílus és a hasznosság harmonikus találkozását, minőségi kiegészítőket biztosítva otthonához.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Wi-fi router tartó, tömör műanyag szerkezet, fehér - fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: