Betöltés...

Bazalt kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm

Ár: 20.900 Ft

Fedezze fel otthona új dimenzióját a Bazalt Hatású 94x46 cm-es hajlítható falpanel segítségével. Ez a könnyű szállítású és darabolható burkolat nem csupán egy egyszerű díszítő elem, hanem egyedülálló stílust és praktikus megoldást kínál a belső és külső terek burkolására.


Különleges Élmény

A bazalt hatású burkoló panel fuga nélkül összeilleszthető lapjai, mintha a Badacsony bazalt orgonáin sétálnánk végig. Az erős sötétszürke-fekete színvilága hangsúlyozza a függőleges felületeket, például egy hőszigetelt homlokzatot, és egyedi atmoszférát teremt a kis és nagy felületeken egyaránt.



Hőre Hajlítható Thermoflexibilitás


Ez a különleges falburkolat rendelkezik hőre hajlítható tulajdonsággal, amely lehetővé teszi az oszlopok és sarkok könnyű burkolását. A meleg időben akár hőlégfúvó sem szükséges a sarokra hajlításhoz. Praktikus kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű munkavégzést nagy táblákkal, amelyek csemperagasztóval könnyen rögzíthetők.



Elegancia és Tartósság


A falburkolat alapanyaga magas tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó, és ásványi színezékek, garantálva ezzel a termék kiváló minőségét és hosszú élettartamát. A sötétszürke-feketés színeivel az eleganciát és időtállóságot egyesíti, hasonlóan egy kőpanelhez.



Műszaki Paraméterek


Kiszerelés: 2.16 m2 / doboz (5 db. panel)
Súly: 9 kg/doboz
Szélesség: 46 cm
Hosszúság: 94 cm
Vastagság: 2-4 mm
Alapterület: 0.4324 m2



Praktikus Telepítés


A termék tapétavágó késsel könnyen darabolható, lehetővé téve a testreszabott telepítést és kreatív tervezést. Kizárólag függőleges felületeken való használatra tervezték, így ideális választás kültéri és beltéri burkolatként.

Tegye otthonát különlegessé és elegánssá a Bazalt Hatású Thermoflexibilis Falpanellel!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bazalt kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm" című hirdetést látja. (fent)