Betöltés...

Fortezza kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 46x23 cm

Ár: 18.900 Ft

Kiemelkedő Kültéri és Beltéri Stílus:


Ez a falpanel nem csupán egy dekorációs elem, hanem egy művészeti alkotás, amely különleges atmoszférát teremt otthonában. A nagy felületen való jól mutatása és hőre hajlítható (thermoflexibilis) tulajdonsága lehetővé teszi a kreatív burkolást, ideálissá téve a homlokzatok, teraszok, pincék, nappalik, konyhák, éttermek, kerítések, lépcsőfeljárók és oszlopok felületeinek egyediségét.



Praktikusság és Könnyű Telepítés:


Ez a falburkolat sokkal praktikusabb, mint például a vágott tégla vagy a szeletelt tégla, mivel zárt soroskő jellegű illesztési rendszere miatt nem igényel fugázást. A nagyobb méretű lapokkal gyorsan és könnyen lehet dolgozni, csemperagasztóval könnyedén felrakható. A termék tapétavágó késsel könnyen vágható és darabolható, minimalizálva a hulladék képződését, így tökéletes választás hőszigetelési projektekhez is. Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.



Minőség és Tartósság:


A falburkolat alapanyaga magas tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó és ásványi színezékek, garantálva a termék hosszú élettartamát és ellenállóságát. A kézi gyártás és festés révén nincsenek ismétlődések a burkolaton, eltérően a kőpanel jellegű díszburkolatoktól.


Univerzális Felhasználhatóság:

A falburkolat kizárólag függőleges felületeken használható kültéri és beltéri burkolatként. Könnyű súlya teszi ideálissá hőszigetelési projektekhez, könnyű szállítani és saját munkával is felrakható.


Fedje fel a tér lehetőségeit a különleges kőhatású kültéri falpanel segítségével, és teremtsen egyedi stílust otthonában könnyedén és egyedülállóan!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Fortezza kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 46x23 cm" című hirdetést látja. (fent)