Betöltés...

Kaminer Kandalló ventilátor - 10,5x7,5x24 cm - Fekete

Ár: 12.190 Ft








5 LAPÁTOS KANDALLÓVENTILÁTOR















MŰKÖDÉS ELVE - az 5 lapátos kandallóventilátor csak a kandalló vagy kályha hőjével működik - tápcsatlakozást nem igényel, termoelektromos elemnek köszönhetően működik - a működéséhez szükséges energiát állítja elő. A termék hatására a hő nagyon gyorsan eloszlik a helyiségben, így a helyiség nagyon gyorsan felmelegszik. Minél több hő van az alapon, annál gyorsabb a ventilátor sebessége.


FOGANTYÚVAL - speciális fogantyúval rendelkezik, amely forrón hordozható. Ez kiküszöböli az égési sérülések kockázatát és lehetővé teszi a biztonságos kezelést.


BÁRMILYEN IRÁNYBAN - a ventilátor bármilyen irányba elhelyezhető. Bárhol beállíthatjuk, ahol szeretnénk, hogy a hő a lehető leggyorsabban eloszlassa.


MÁR 60 °C -tól MŰKÖDIK - a termék már 60 °C-on be van kapcsolva, és maximum 345 °C-ig működik. Hidegebb napokon nemcsak további hőforrást biztosít, hanem csökkenti a fafogyasztást is, ami hozzájárul a megtakarításokhoz .


LEÍRÁS - anyaga: alumínium; működési tartomány: 60 ° C - 345 ° C; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 10,5 / 7,5 / 24 cm; ventilátor súlya: 0,63 kg; súlya csomagolással: 0,85 kg.















LEÍRÁS

anyaga: alumínium
Működési tartomány: 60 °C - 345 °C
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 10,5 / 7,5 / 24 cm
ventilátor súlya: 0,63 kg
súlya csomagolással: 0,85 kg




















Kandalló ventilátor szabadon álló kályhákkal és kandallóval használható. Már működik a hőmérséklet tartományon 60 ° C-ról 345 ° C-ra. Minél magasabb a hőmérséklet, annál gyorsabban forognak a szárnyak. A maximális hatékonyság érdekében a ventilátort a kályha tetejére, a hátsó szélére kell helyezni, közel a kémény kimenetéhez.
HOGYAN MŰKÖDIK?
Mechanikus kandallóventilátor. Fűtött kályhából vagy kandallóból kiszívva meleg levegő keringetését hozza létre . A működéshez a hőmérséklet különbséget használja.
A ventilátorban lévő bimetál csík reagál a hőmérsékletre és szabályozza a ventilátor működését, mozgásra késztetve azt. Nem igényel akkumulátort vagy további áramforrást.
Hidegebb napokon nemcsak további hőforrást biztosít, hanem csökkenti a fafogyasztást is, ami hozzájárul a megtakarításokhoz.









Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Kaminer Kandalló ventilátor - 10,5x7,5x24 cm - Fekete" című hirdetést látja. (fent)