Betöltés...

1" KB hollanderes golyóscsap MOFÉM AHA

Ár: 13.129 Ft

Ha Ön szerint is a gömb a tökéletes forma, biztosan elégedett lesz ezzel a megbízható hollanderes gömbcsappal, melyet a több évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkező MOFÉM gyárt Önnek! Jelen ajánlatunkban a 1 colos, kb csatlakozású darab szerepel. Ha további méretek is érdeklik Önt, kínálatunkban egészen biztosan megtalálja mindet!

1" kb hollanderes golyóscsap mofém aha

Ha minőségi golyóscsap, akkor MOFÉM!



A MOFÉM a magyar vásárlók egyik kedvence. Nem véletlenül! Megbízható, strapabíró gömbcsap termékcsaládjának tagjai az elmúlt fél évszázadban már bizonyítottak. Ha valódi top terméket keres, ami kiállta az idő próbáját, akkor jó szívvel ajánljuk ezt a kb hollandis változatot, ahogy a kínálatunkban elérhető hasonló további remek megoldásokat is!



1 kb hollanderes AHA golyóscsap



A jelen ajánlatban szereplő mofém golyóscsap hollanderes változatban kb kialakítású. Ez annyit jelent, hogy az egyik végén külső, a másik végén belső menetes csatlakozási lehetőséggel van ellátva. A 1-os megjelölés pedig arra utal, hogy fél colos csatlakozási átmérőjű a szerelvény, azaz további fél colos termékekkel kompatibilis. Ez ennyire egyszerű!



Gömbcsap termék műszaki adatok:



Gyártó: MOFÉM

Belső átmérő: 1 col (1")

Csatlakozás: kb (külső-belső) - kb hollandis (nem fix, hanem hollanderes kialakítású)



VasMűszakiBolt.hu – a megbízható online bolt



Amennyiben Önnek is fontos a kínált termékek minősége, ha szereti, ha olvasható leírás is az ajánlatban szereplő árucikkről, melyben össze vannak gyűjtve a hasznos információk, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

Tudta? A www.vasmuszakibolt.hu webáruház a vásárlói vélemények alapján közkedvelt árukereső bolt értékelést kapott. Ezúton is köszönjük a bizalmat! A fejlődésre továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Akár gáz, akár vízszerelés vagy hobbi barkácsolás a téma, nálunk néhány kattintással beszerezheti az ehhez szükséges termékeket. A vásárlás virtuális polcainkról kellemesen egyszerű, a szállítási idő pedig igen rövid. Keressen akár a jól felépített, témák szerint csoportosított kategóriák között, vagy ha megvan a pontos neve a keresett terméknek, a keresés mezőbe is beírhatja azt – és néhány klikkeléssel beszerezheti!

Az egyes termékek mellett vásárlói értékelés is olvasható, sőt: Önnek is lehetősége van megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatait. Szeretné tudni, hogy a kiszemelt termékből mennyi van raktáron? Ha többet rendelne, természetesen arra is van lehetősége! Írjon email-t, az igényelt termék adataival és mi a lehető legrövidebb időn elül beszerezzük Önnek!

A vásárlói fiók regisztráció remek ötlet, mert a

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "1" KB hollanderes golyóscsap MOFÉM AHA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: