Betöltés...

Cerastyle mély öblítésű porcelán íves álló WC tetővel, hátsó kifolyású

Ár: 34.600 Ft

A klasszikus elegancia és modern technológia ötvözetével jött létre a Cerastyle wc. A porcelánból készült íves álló wc kiváló választásnak bizonyul, mivel egy speciálisan kialakított rejtett megoldással rögzíthető, hátó kifolyású kialakítással használható. A szett tartalmazza az automatikus lecsukódású WC tetőt ülőkével. Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára!A Cera Style a tökéletes ergonómia, biztonsági szabványok, kivitelezés, szakértelem, környezettudatosság, funkcionalitás jegyében a tökéletességre törekszik. Minden termékét számos tesztnek vetik alá a teljesítmény növelése és a hosszú élettartam biztosítása érdekében, a legkorszerűbb eszközök használatával.Minimális víz felhasználásra törekedve igyekszik környezetbaráttá tenni termékeit!Gondoljon egy fürdőszobára, amelynek egyetlen célja egy szebb jövő felépítése a fenntarthatóság figyelembevételével! Gondoljon egy fürdőszobára, amely értékeli a vizet, és igyekszik megosztani mindent, amit tud!A WC-hez tartozó Viva Plus WC-ülőke tökéletesen átgondolt és úgy van tervezve, hogy a fürdőszobában minden egyszerű, gyors és tiszta legyen. A softclose technológiának köszönhetően a WC fedele automatikusan és csendesen csukódik, mivel önlehajtó. A még jobb higiénia érdekében a WC-ülőkét a kapcsoló egyetlen megnyomásával le lehet venni a WC-ről és meg lehet tisztítani. Miután megtisztította, egyszerűen tegye vissza a helyére: már kész is. Minden nagyon egyszerű és pár másodperc alatt készen is van. A baktériumoknak többé nincs esélye a fürdőszobában. Az antibakteriális hőre keményedő anyagnak köszönhetően a WC-ülőkének szennyeződés-taszító felülete van. Így még jobban védi Önt és a családját. A karcálló felület hosszú élettartamot és sok örömet biztosít a fürdőszobában.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Cerastyle mély öblítésű porcelán íves álló WC tetővel, hátsó kifolyású" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: