Betöltés...

Duru perem nélküli mély öblítésű monoblokkos WC, beépített bidé funkcióval + tartály

Ár: 110.900 Ft

A Duru monoblokkos WC tető és ülőke nélkül, kifinomult formájával igazi minimalista stílust kölcsönöz a fürdőszobájába. A porcelánból készült monoblokkos WC kiváló választásnak bizonyul, mivel egy speciálisan kialakított rejtett megoldással rögzíthető és alsó kifolyású kialakítással használható. *Hátsó kifolyásúvá alakitható Texo bekötőcsővel.Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára!A Cera Style a tökéletes ergonómia, biztonsági szabványok, kivitelezés, szakértelem, környezettudatosság, funkcionalitás jegyében a tökéletességre törekszik. Minden termékét számos tesztnek vetik alá a teljesítmény növelése és a hosszú élettartam biztosítása érdekében, a legkorszerűbb eszközök használatával.Minimális víz felhasználásra törekedve igyekszik környezetbaráttá tenni termékeit!Gondoljon egy fürdőszobára, amelynek egyetlen célja egy szebb jövő felépítése a fenntarthatóság figyelembevételével! Gondoljon egy fürdőszobára, amely értékeli a vizet, és igyekszik megosztani mindent, amit tud!A Duru monoblokkos WC klasszikus formavilágának köszönhetően remek választás bármely fürdőszobába, továbbá a monoblokkos WC egyik fő jellemzője, hogy egyszerűen telepíthető, mivel a csésze és a tartály egy összefüggő egységet képez. Érdemes kiemelni, hogy gazdaságos vízfogyasztással rendelkezik, mivel az öblítést minimális térfogat hajtja végre.*A bidé csaptelep külön kapható, a kiegészítő termékek között található!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Duru perem nélküli mély öblítésű monoblokkos WC, beépített bidé funkcióval + tartály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: