Betöltés...

Homematic IP HmIP-WTH-A Fali termosztát + Páratartalom érzékelő - Antracit

Ár: 34.700 Ft

A fali termosztát intelligensen szabályozza a szobahőmérsékletet intuitív módon a tárcsa vagy okostelefon-alkalmazás segítségével. 
Helyiségenként több radiátor termosztát vagy padlófűtési kör vezérelhető. Az aktuális áttekintés érdekében a hőmérséklet és a páratartalom mindig megjelenik a megvilágított LC-kijelzőn. 
Egyedi hőmérsékleti görbék egyszerűen létrehozhatók az alkalmazás segítségével akár 3 állítható fűtési profillal és napi 13 változtatással. 
A hőmérséklet-szabályozás teljesen automatikus, és a fűtés csak akkor történik, ha energiára van szükség. 
A hőmérséklet manuálisan, 0,5°C-os pontossággal állítható be a forgókerék segítségével. 
A boost funkció lehetővé teszi a helyiség gyors felfűtését egy gombnyomással. Könnyű telepítés vezeték nélkül az akkumulátoros működésnek és a rádiókommunikációnak köszönhetően. 
Ez azt jelenti, hogy a termosztát a helyiségben bárhol elhelyezhető, hogy a megfelelő helyen mérje a helyiség hőmérsékletét. 
A hagyományos elektromos radiátorok könnyen utólag is felszerelhetők a fali termosztáttal és egy kapcsolóművel (külön kapható) az intelligens és precíz vezérlés érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Homematic IP HmIP-WTH-A Fali termosztát + Páratartalom érzékelő - Antracit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: