Betöltés...

Ausztin tiszta barna öntapadós bőr burkolólap 15x45 cm

Ár: 19.990 Ft

Üdvözöljük a WallArt öntapadós bőr oldalfali burkolólapok világában, amelyekkel otthona könnyedén egyedivé és rendkívül elegánssá varázsolható. A csomag 16 darab 2 mm vastagságú, 15x45 cm-es bőr öntapadós dekor lapot tartalmaz, ezzel 1,08 m2 területet lefedve.


 


Wallart bőr burkolatok tulajdonságai:

A csomagban található 4 különböző textúrájú lap lehetővé teszi, hogy a falon egy teljesen egyedi mintát hozzon létre, legyen az vízszintes, függőleges vagy akár halszálka minta. A telepítés rendkívül egyszerű, hiszen a bőr falburkoló lapok öntapadósak, így könnyedén felhelyezhetőek. Az optimális tapadás érdekében a falfelületnek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. A lapok könnyen vághatóak, és rugalmasságuknak köszönhetően íves falfelületekre is könnyen telepíthetőek. A lapok hátoldalán erős Tesa öntapadós ragasztó található. A fólia eltávolításával már tapadnak is a felülethez. 

Az egyedi textúrák és a változatos elrendezési lehetőségek révén ezek a lapok nemcsak a falakat díszítik, hanem az egész szobát feldobják. Kifejezheti saját stílusát és kreativitását azáltal, hogy a lapokat egyedi módon kombinálja.

A csomag tartalmazza a szükséges mennyiséget is: 16 darab 15x45 cm-es lapból áll, amelyek összesen 1,08 m2 területet fednek le. A minőségi anyagból készült bőr falburkoló lapok hosszú távú tartósságot garantálnak, így nemcsak gyönyörűek, hanem megbízhatóan szolgálnak Önnek hosszú ideig.


A Wallart kínálatában megtalálható bőr dekorpanel, mely egy forradalmian új belsőépítészeti megoldásnak számít a falak díszítésében. Ha Ön inkább a luxust részesíti előnyben a hagyományos falfestés helyett, vagy például a tapétázás helyett, akkor az exkluzív WallArt bőr falpanelek ideális választás lehetnek az Ön számára! Ezek a prémium minőségű bőr dekorpanelek bármilyen belső stílushoz tökéletesen illeszkednek, és ideálisak a falak dekoratív burkolásához, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról. A Wallart egy holland falburkolat gyártó cég, mely az egyik legismertebb. Falpanel webáruházunkban megtalálható a Wallart által forgalmazott Wood Look famintás vinyl burkolatok és a 3D-s Wallart újrahasznosított anyagból készült festhető panelek is. 

Ezek a bőr falburkoló lapok ideálisak médiafalak, falvédők kialakítására, de remekül alkalmazhatók más fali dekorációkhoz is, például hálószoba ágyvégekhez, előszoba falakhoz, nappali tévéfalakhoz, gyerekszoba falvédőkhöz, szekrény burkolatokhoz. Beltéren használható. 



Terméktulajdonságok:





Gyors és egyszerű telepítés
Könnyen tisztítható
Vágható a kívánt méretre
Hajlítható burkolat
Öntapadós falpanel




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Ausztin tiszta barna öntapadós bőr burkolólap 15x45 cm " című hirdetést látja. (fent)