Betöltés...

AVM FRITZ!DECT 301 Vezeték nélküli fűtőtest termosztát Elektronikus

Ár: 24.950 Ft

Radiátor termosztát AVM FRITZ! DECT 301

A szobahőmérséklet automatikus és pontos vezérlése
Egyedi fűtési profilok programozhatók
Az energia- és fűtési költségek akár 30% -os megtakarítása
Vezérlés PC, notebook, okostelefon vagy tablet segítségével

Az otthoni hálózat intelligens radiátorvezérlője
A FRITZ! DECT 301 otthon szabályozza a szobahőmérsékletet, és segít megtakarítani az energiát. Az intelligens radiátorvezérlő DECT ULE rádión keresztül csatlakozik minden FRITZ! Boxhoz, DECT-bázissal és kényelmesen vezérelhető PC-n, okostelefonon, tableten vagy FRITZ! Fon-on. A FRITZ! DECT 301 minden szabványos radiátorszelephez alkalmas, és nagyon könnyen telepíthető és beállítható. Az éles papírpapír-kijelző és számos kényelmi funkció, mint például az ablak-nyílt érzékelés, a kulcszár, a vízkővédelem, a push szolgáltatás és a folyamatos frissítések a FRITZ! DECT 301 tökéletes kiegészítője a modern otthoni hálózatnak.

Fűtési profil mérése
A FRITZ! DECT 301 rádiót a FRITZ! Boxhoz csatlakoztatja egy gombnyomással, és a FRITZ! Box felhasználói felületen keresztül állítható be. A kívánt komfort- és gazdasághőmérsékletet beállítja és hozzárendeli a hétköznapokhoz és a rögzített időhöz az időkapcsoló mátrix segítségével. Speciális időszakokra, pl. Nyaralásként saját hőmérsékletet lehet beállítani. Számos FRITZ! DECT 301 egységet lehet csoportosítani, hogy szabályozzák a hőmérsékletet egy szobában, ahol több radiátor van szinkronban. Ez megkönnyíti az egyedi fűtési ritmus beállítását és az otthoni fűtés nagyon hatékony működését.

Intelligens kényelmi funkciók
Az intelligens radiátorvezérlő észleli, hogy a hirtelen hőmérséklet-csökkenés alapján egy ablak nyílik meg. Ezután a szelep egy előre meghatározott ideig automatikusan bezárul. A készülék beállításainak véletlenszerű kézi módosítása megakadályozható, mert a FRITZ! DECT 301 gombjai könnyen zárhatók. A nagy kontrasztú e-papír kijelző nagyon jól olvasható még sötét sarkokban is. Mivel a kijelző csak akkor igényel energiát, ha a kijelző megváltozik, a FRITZ! DECT 301 különösen energiatakarékos. A push-mail funkcióval a FRITZ! DECT 301 automatikusan értesíti az akkumulátor alacsony állapotát és a kapcsolat megszakítását.

Biztonságos hozzáférés az úton is
A FRITZ! DECT 301 biztonságosan és külsőleg védett a FRECT! Box otthoni hálózatába integrált DECT-ULE-Funk. Az élettéren belül a rádió sugara legfeljebb 40 méter. A MyFRITZ! App alkalmazással a FRITZ! DECT 301 okostelefon útközben is elérhető. Szükség esetén a hőmérsékleti beállítások is megváltoztathatók spontán módon az otthoni úton. A felhasználó minden alkalommal és mindenhol megőrzi a fűtés teljes irányítását. Az új funkciók ingyenesen kerülnek frissítésre.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Vezérlés PC-n, jegyzetfüzeten, okostelefonon vagy táblagépen - még az interneten és MyFRITZ-en keresztül is! 2. alkalmazás · Kézi vezérlés a készülék gombjaival lehetséges · Nyitott ablak felismerés · Nyomógombzár · Vízkővédelem · küldő szolgáltatás · Szabadság funkció · csoport áramkör · A hőmérséklettörténet rögzítése (24 óra) · Fagyvédelem funkció · Új funkciók ingyenes frissítéssel.

Műszaki adatok: Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Fagyvédelem funkció: Igen · Felhő kapcsolat (SmartHome): Hersteller-spezifisch · Kapcsolási ciklus: Heti program · Kapcsolóprogramok száma naponta: 8 · Max. hatótáv (szabad területen): 40 m · Méret, magasság: 52 mm · Méret, mélység: 87 mm · Méret, szélesség: 53 mm · Működési mód (mechanikus/elektronikus): Elektronikus · Rádiójel frekvencia: DECT ULE · Szín: Fehér · Tartalom: 1 db · Termék típus: Vezeték nélküli fűtőtest termosztát · További műszaki adatok: Üzemi hőmérséklet: 0°C ... 50°C · Frekvencia tartomány DECT: 1880 MHz - 1900 MHz · Max. Átviteli teljesítmény DECT: 250 mW

Szállítás tartalma: FRITZ1 DECT 301 · 2x ceruzaelem · Adapter a Danfoss RA számára · Telepítési útmutató.

Rendszerfeltételek: A FRITZ! DECT 301 teljes funkcionalitását csak a DITZ funkcióval rendelkező FRITZ! Box használatával lehet használni.
FRITZ! Box FRITZ! OS 6.83 vagy újabb verzióval és DECT funkcióval (kivéve: FRITZ! Box 7312/7412)

Figyelem: Ideális kiegészítők: FRITZ! Box 7590 és egyéb FRITZ! Box modellek beépített DECT alapú és FRITZ! OS 6.83-as verziójával

Ez az ajánlat nem érvényes viszonteladók számára!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 73 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "AVM FRITZ!DECT 301 Vezeték nélküli fűtőtest termosztát Elektronikus" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: