Betöltés...

SMARTZILLA Tuya moduláris kapcsoló 3 csatornás Wifis

Ár: 12.969 Ft

Cseréld okosra a hagyományos villanykapcsolóidat!
Az ingyenes SMARTZILLA alkalmazás és az okos kapcsoló segítségével vezérelheted lakásod világítását akár távolról is. Alkalmas hétvégi házak, lakások , családi házak világításának távoli vezérlésére A két áramkört vezérlő kapcsoló tökéletes a hagyományos csillárkapcsolók helyére. Beállíthatsz időzítést, összekapcsolhatod más SMARTZILLA okos eszközökkel (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, stb.) is. Az Amazon Alexa és a Google Assistance hangvezérlés támogatás segítségével hangutasításokkal is vezérelheted.
A letisztult és elegáns okos kapcsolót üvegpanel fedi, hagyományos kapcsolóként a LED-es háttérvilágítású érintőgombokkal vezérelheted.
A SMARTZILLA alkalmazással használható okos kapcsoló Wi-Fi protokollt használ, mely könnyen illeszthető bármilyen 2.5 GHZ hálózathoz. A kapcsoló teljes mértékig EU szabvány szerint készül, könnyedén cserélhető a meglévő kapcsoló, és nem szükséges a 0 (földelés).
Figyelem! A beszereléshez kérd szakember segítségét!
Mi kell a működéséhez?
Wi-Fi hálózat, okostelefon, villamos hálózat.
Funkciók, tulajdonságok
Érintésvezérlés – A letisztult és elegáns üveglapon diszkrét háttérvilágítással ellátott érintőpanel segítségével közvetlenül vezérelheted a kapcsolót.
SMARTZILLA App – Ingyenes iOS és Android mobilalkalmazás.
Távvezérlés – A SMARTZILLA alkalmazás segítségével távolról is vezérelhető.
Hangvezérlés – Az eszköz hangutasításokkal vezérelhető Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével.
Állapot lekérdezése – Az alkalmazásban látható az eszköz állapota.
Időzítés – Változatos időzítési funkciókat állíthatsz be: egy adott időpont beállítása a be-/kikapcsoláshoz, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló.
Megosztható vezérlés – Külön hozzáférést adhatsz családtagjaidnak a távvezérléshez.
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted készülékeidet (pl. nappali, háló) és egy kattintással vezérelheted a csoportba tartozó eszközeidet.
Intelligens csoportok – Hőmérséklet, páratartalom, ajtónyitás, vagy más okos érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheted a ki-/bekapcsolást.

Magyarázatábrához kattints ide.
Használati útmutató letöltéséhez kattints ide.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "SMARTZILLA Tuya moduláris kapcsoló 3 csatornás Wifis" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: