Betöltés...

Legrand 752062 Valena InMatic Fényerőszabályzó

Ár: 19.020 Ft

A Legrand 752062 univerzális dimmer a lámpák fénykibocsátásának folyamatos szabályozására szolgál. Kompatibilis szinte az összes dimmelhető lámpatípussal. A dimmer beépített túlterhelés- és rövidzárlatvédelemmel (biztosíték) rendelkezik. A dimmer nem igényel semleges vezető csatlakozást, csak fázisvezetőt. A vezetékek rögzítéséhez csavaros csatlakozókkal van felszerelve. Egy szabványos aljzatba van beépítve. Védőfedőlemezzel szállítva. A panelt és a keretet nem tartalmazza a csomag.

A Legrand dimmer egy átmenő dimmer. Távolról is vezérelhető egy háttérvilágítás nélküli gomb segítségével. A gombbal nemcsak a lámpák be- és kikapcsolása, hanem a fényerő fokozatának folyamatos beállítása is lehetséges. A fényerőszabályzó bekapcsolásakor a fényerősség automatikusan a legutóbbi kikapcsolás előtti fényerősségre áll be.

Műszaki adatok:
Mechanizmus típusa: dimmerBillentyűk száma: 2, beállítási gomb + be/ki gombNévleges tápfeszültség: ~240 V, 50 HzVilágítás megléte: világítás nélkülCsatlakozók típusa: csavaros csatlakozókSzorítókapacitás: 2 x 2,5 mm²Por- és nedvességvédelem: IP40Üzemi hőmérséklet: 0 C ... +35 СHuzalhossz: 8 mmBorítás színe: borítás nélkül

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Legrand 752062 Valena InMatic Fényerőszabályzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: