Betöltés...

VASAGLE Fürdőszoba padlótároló dupla ajtókkal, 30x60x80cm, fehér

Ár: 34.278 Ft



VASAGLE márka
Szín: fehér
Termék méretei: 30D x 60L x 80H cm
Különleges jellemző: tartós

A szekrény minden eleme tökéletesen keveredik: matt fehér felület, elegáns ajtók lécekkel és a profil általános egyszerűsége; Könnyedséget és egy kis nyugalmat hoz fürdés közben és az ébresztési rutinban.
Kellemes megjelenése mellett ez a tárolószekrény szerkezetével is meggyőz. A könnyen tisztítható felület, a tartós, megmunkált fa panelek és a kifinomult részletek együttesen biztosítják a hosszan tartó használatot
A boldogság kész! Nyissa ki ajtaját redőnyökkel... A törölközők Tiszta vagy extra WC-papír van a polcon, 3 magassági lehetőséggel. Felette? Az Ön cikkei Gyakran használják a nyitott rekeszben. A parfümök vagy a szépségápolási kellékek megtalálják a jelenetet a felső felületen!
Ennek a fürdőszobaszekrénynek a neve csak egy javaslat - használja a nappaliban tárolóegységként, az előszobában bejárati polcként vagy akár egy sarokban, amely egyébként haszontalan lenne (rendkívül sokoldalú).
A szabadidő biztosított: Az új bútorok fogadásának örömét mindig tönkreteszik a bonyolult összeszerelési lépések? Nem ez a padlószekrény! Az egyszerű felépítésnek és a lépésről lépésre történő utasításoknak köszönhetően pillanatok alatt elkészíti


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "VASAGLE Fürdőszoba padlótároló dupla ajtókkal, 30x60x80cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: