Betöltés...

ONDA Szürke Lamelio lamella falburkolat jobb oldali záróelem (3,2x270cm)

Ár: 6.990 Ft

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Szállítási költség: 




1-10 db lamella 3.990 Ft


11-20 db lamella 5.990 Ft


21-30 db lamella 8.990 Ft


31-50 db lamella 12.990 Ft


51-70 db lamella 18.990 Ft


71+ db lamella 25.990 Ft


Melyik helyiségekbe ajánljuk?

 



hálószobába
előszobába
étkezőbe
dolgozószobába
nappaliba
gyerekszobába
konyhába
fürdőszobába



Beltéren a lakás szinte bármely részén, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, hotelekbe, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív, divatos és mutatós faldekorációt szeretnénk kialakítani, vagy fontos szempont az, hogy a falburkolat vízálló. 


 


A Lamelio falpanelek főbb előnyei:


strapabíróak
könnyen felszerelhetőek
könnyű anyagból készültek
ellenállnak a kopásnak
ellenállnak a nedvességnek
környezetbarát anyagból készülnek
zajszigetelő tulajdonságokkal bírnak
divatos megjelenést kölcsönöznek


 


A Lamelio lamella falburkolatok ismét hódítanak a felújításban. A dekorpanel lamellák letisztult és stílusos megoldásokat kínálnak, amelyek gyakran szerepelnek a lakberendezők terveiben. Ezek a falpanelek emellett környezetbarát termékek is, hiszen anyaguk 92%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

A Lamelio 3D burkolatok kiemelkednek praktikusságukban is, mivel nem kell minden egyes elemet külön rögzíteni. Ez a modern falburkolat jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a burkolási folyamatot. A lamella falburkolatok egyszerű telepítése időt és energiát takarít meg. Ráadásul a záró elemek lehetővé teszik, hogy mindkét oldalon tökéletesen lezárjuk a burkolatot.

Ezek a falipanel lamellák vízállóak, így ideálisak fürdőszobák dekorálására. Emellett ellenállnak az ütéseknek és strapabíróak, így az előszobát vagy az étkezőt is könnyedén felújíthatjuk velük. Lamella paneleink kifinomult és dizájnos külsőjükkel számtalan lehetőséget kínálnak a lakberendezésben. A lamella falburkolatok olyanok, mint a régi lambériák, de egy modern és funkcionális fordulattal. Kiváló minőségű anyagokból készültek, és időtlen megjelenésükkel varázsolják egyedivé otthonodat.


Különböző lamella falburkolat megoldásokat tekinthet meg a Lamella Galériában ide kattintva. 


 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "ONDA Szürke Lamelio lamella falburkolat jobb oldali záróelem (3,2x270cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: