Betöltés...

Fehér Színű WC Tető Lassú Zárófedeles Soft Close Toalett - Fehér Színű Műanyag Wc Deszka Lecsapódásgátló Fémzsanérral - Wc Ülőke P-10D -

Ár: 8.900 Ft

Duroplast fékzsanéros WC ülőke
Nagyon jó minőségű WC tető. Könnyen tisztán tartható, ellenáll a vegyszereknek. A WC ülőke felülete antibakteriális. Erős lecsapódásgátlós fémzsanérok biztosítják a nehezebb (súly) terhelést. Könnyű fel és le szerelni a fajanszról, ezáltal könnyebb a szaniter tisztítása. A DUROPLAST hőre keményedő műanyag., anyagában nyújt védelmet a káros baktériumok és mikró organizmusok ellen. UV álló, több év használata után sem sárgul be. SOFT CLOSE technológia meggátolja a lecsapódást! 

 


WC tető adatok


 


Belső legnagyobb átmérő méret: 29 cm X 24 cm
Külső legnagyobb átmérő méret: 44 cm X 37 cm
WC zsanér táv:  minimum 14 cm - maximum 18 cm közötti WC szaniterekre.
Szín: Fehér - alsó ülőrésze fehér
Anyag: Ellenálló Duroplast ( műanyag )
Zsanér: Lecsapódás gátlós ( fékes ) nikkelezett fém 
Felszerelhető a WC tető bármilyen szaniter csészére, ha a lyuktáv minimum 14 cm - maximum 18 cm.



A WC tetők talán nem az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor otthoni vagy közösségi fürdőszobánk berendezéséről van szó. Mégis, ezek a kis, látszólag mellékes elemek fontos szerepet játszanak a fürdőszoba kényelmében és esztétikájában. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különböző típusú WC tetőket, beleértve a műanyag, fa, MDF és gyermek WC tetőket is, és bemutatjuk, hogyan szolgálják ki az otthonok és közösségi terek igényeit.

Műanyag WC Tetők

A műanyag WC tetők népszerű választások a praktikusság és a tartósság miatt. Ezek a tetők könnyen tisztíthatók, ellenállnak a nedvességnek és a korróziónak, és hosszú élettartamuknak köszönhetően évekig szolgálják a használóját. Emellett széles szín- és mintaválasztékuknak köszönhetően könnyen illeszthetők a fürdőszoba dekorációjához, designjához.

Fa WC Tetők

A fa WC tetők időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A fa természetes anyaga meleg és meghitt légkört teremt, ami különösen kellemes a hideg téli napokon. A fa tetők ápolása fontos, mivel nedvességet és károsodástól való védelmük érdekében rendszeres karbantartást igényelnek. A fa tetők számos szín- és fafajtából választhatók, így könnyen illeszthetők bármilyen stílusú fürdőszobához.

MDF WC Tetők

Az MDF (közepes sűrűségű farostlemez) WC tetők egy jó alternatívát nyújtanak a fa tetőknek, mivel hasonlóan vonzó megjelenést kínálnak, ugyanakkor olcsóbbak is lehetnek. Az MDF tetők festhetők vagy laminálhatók, így könnyen testre szabhatók az adott fürdőszoba dekorációjához. Azonban fontos megjegyezni, hogy az MDF anyag érzékeny a nedvességre, így a fürdőszobai pára elleni védelem kulcsfontosságú.

Gyermek WC Tetők

A gyermek WC tetők gyakran élénk színekben és vidám mintákkal kaphatók, hogy a fürdőszoba számukra is vonzó legyen. Emellett sok gyermek WC tető kialakítása ergonomikus és biztonságos, hogy a kisgyerekek önállóan is könnyen használhassák őket. A gyermek WC tetők gyakran tartalmaznak további funkciókat, például beépített létrákat vagy ülésformákat.

A WC tetők számos típusa közül választhatunk, és a választás attól függ, hogy milyen stílust és funkcionalitást szeretnénk a fürdőszobánkban.


Műanyag
Fa
MDF


A gyermek WC tetők mindegyike előnyökkel rendelkezik, és az igények és preferenciák függvényében választhatunk közülük. A lényeg az, hogy a WC tetők nemcsak hasznosak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak a fürdőszoba kialakításához, és a megfelelő választással hosszú távon is elégedettek lehetünk velük.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Fehér Színű WC Tető Lassú Zárófedeles Soft Close Toalett - Fehér Színű Műanyag Wc Deszka Lecsapódásgátló Fémzsanérral - Wc Ülőke P-10D -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-