Betöltés...

Deco Art Linea világos ezüst öntapadós üvegfólia csíkos mintázattal 150 cm széles - NO1

Ár: 2.290 Ft

Hogyan lehet megrendelni az öntapadós üvegfóliát?

Az öntapadós üvegfólia szélessége 150cm. A fóliát méterenként szabadon vághatjuk méretre, így a legkisebb rendelhető mennyiség 1,5 négyzetméter, amennyi 1 méter leadásával áll rendelkezésre! Az egységes szélesség miatt a rendelési lépések 1x1,5 méter, 2x1,5 méter, 3x1,5 méter stb.


Hosszú távú, öntapadó üvegdísz PET fólia. Bármilyen sík és átlátszó felületre ajánlott, mint például ablakok, kirakatok, üvegajtók, üvegfalak. Beltéri alkalmazásokhoz ajánlott. A Deco ART sorozat egy öntapadó anyagcsalád, amelyet PET-fóliákon alapuló üveg díszítésre készültek. Minden anyagot érdekes és elegáns kialakítás jellemez, vonalakon (LINEA sorozat),négyzeteken (QUADRO sorozat) vagy pontokon (PUNTO sorozat) alapulva , különböző színváltozatokban:világos ezüst, sötét ezüst és fehér. Az anyag nem tartalmaz PVC-t. A Deco ART ablakfólia rendkívüli mindössze 38 mikron vastagsággal készült, mely észrevehetetlenné teszi a fóliát a felragasztott üvegfelületen. Szitanyomtatási technológiával is nyomtatható.





Az ablakfólia jellemzői:

- Átlátszó, tartós ragasztó (kristálytiszta)


- Hosszú távú üveg díszítésre (min.10 év)


- Beltéri használat


- Szakértelem nélkül felhelyezhető


- Fény hatására nem színeződik el.


- Könnyű tisztítani.


- Gyorsan, pontosan felrakható.


- Nem tartalmaz PVC-t.


- Savmart üveg hatású.


 


Az öntapadós üvegfólia beépítése:

Az üvegfóliák beépítése a legegyszerűbben úgy végezhető el, ha a méretre vágás után, de még a felhelyezés előtt az üvegfelületet egy spricnivel bevizezzük! A felhelyezett fólia így nem tapad azonnal hozzá az üveg felületéhez, könnyen pozicionálható, valamint a buborékok is egyszerűen eltávolíthatóak. Amint helyére került a fólia, úgy egy simítóval, néhányszori áthúzása után a víz távozik a fólia alól.


Az Ikonos Deco Art Series kiválasztásával hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez
Számos környezetbarát változtatást is végrehajtottunk a gyárban. Például további napelemeket telepítettünk. Ennek eredményeként növeltük a fenntartható energia részarányát a termelésben. Ezzel járulunk hozzá a CO2 kibocsátás csökkentéséhez. Más szóval, termékeink kiválasztásával segíti a környezetet és a bolygót.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Deco Art Linea világos ezüst öntapadós üvegfólia csíkos mintázattal 150 cm széles - NO1 " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: