Betöltés...

TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Atria 9065 porcelán mosdókagylóval

Ár: 132.901 Ft

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Atria 9065 porcelán mosdókagylóval termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Atria 9065 porcelán mosdókagylóvalA TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor az ideális választás a praktikus és stílusos fürdőszobához. Ez a 65 cm széles fehér fürdőszobabútor a Sanovit Atria 9065 porcelán mosdókagylóval tökéletes kiegészítője lesz fürdőszobájának. A TMP VIVA 65 fürdőszobabútor előlapja festett MDF anyagból készült, míg a korpusz magasfényű MDF-ből. Ez a kombináció eleganciát és tartósságot biztosít a bútornak. A fali függesztett kialakításnak köszönhetően a bútor könnyedén lebeg a falon, optimalizálva a padlóterületet és teret nyújtva a fürdőszobában. Ez nemcsak esztétikailag vonzó, hanem egyszerű tisztántartást is eredményez. A csomag tartalmazza az alsószekrényt és a mosdókagylót, valamint a felfogató csomagot a biztonságos rögzítéshez. Az alsószekrény praktikus tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai kiegészítőknek és törölközőknek, így rendet és rendszert teremt a fürdőszobában. A TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor modern megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Bízza magát erre a minőségi bútorra, amely 1 év garanciával rendelkezik, és tegye fürdőszobáját még vonzóbbá és funkcionálisabbá! A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk, így Ön már az átvétel után használatba veheti a vásárolt terméket. *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "TMP VIVA 65 fali függesztett fürdőszobabútor 65 cm Sanovit Atria 9065 porcelán mosdókagylóval" című hirdetést látja. (fent)