Betöltés...

Cilinderes süllyesztve szerelhető, csapott nyelvű csapzár YB-600C(LED)

Ár: 101.765 Ft

Az YB-600C(LED) egy cilinderes, csapott nyelvű csapzár. Működési módját tekintve normál működésű, áramszüneti viselkedése pedig fail-secure. Állítható visszazárási időzítésű, NO/NC ajtó állapot visszajelzéssel rendelkezik. A csapzárnak a működtetése tápvezérléssel történik, a csap csak az ellendarab érzékelése esetén zár be.

Az elektromos csapzárak ideálisak olyan ajtók zárására, ahol gyorsan, egyszerűen akarják megoldani a nyílászárók elektromos zárását. A csapzár folyamatos tápfeszültséget igényel, a nyitást vezérlőjel segítségével lehet megvalósítani. A csomagban a szerelési kellékek (csavarok, rögzítést segítő konzolok) mellett a csapzár, valamint a hozzá tartozó mágnest tartalmazó ellendarab található. A csapzárak telepítését beltérre, zárt helyre javasoljuk.

FIGYELEM! A csapzárak menekülési útvonalra nem telepíthetőek! A csapzáraknak nagyon pontos záródásra van szükségük, előfeszített állapotban a csap nem fog behúzódni.

Szerelési mód:süllyesztve szerelhető
Tartóerő:2000 kg
Telepítés helye:beltér
Tápfeszültség:12V DC
Áramfelvétel:1,27 A (12 V DC)
Nyugalmi áramfelvétel:230 mA (12 V DC)
Teljesítmény:Nyitás pillanatában: 15,24 W, Nyugalmi állapotban: 2,76 W
Működési mód:munkatáramú - fail-secure - feszültségre nyit
Nyitásvezérlés módja:vezérlő szállal
Maximális nyitójel hossza:impulzus (

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Cilinderes süllyesztve szerelhető, csapott nyelvű csapzár YB-600C(LED)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: