Betöltés...

Önálló működésű kártyaolvasós ajtózár irodák részére - balos DLK-929-8D-L

Ár: 90.600 Ft

A DLK-929-8D egy kártyaolvasós irodazár, mely bármilyen MIFARE típusú kártya olvasására képes. Szerelése rendkívül egyszerű, nincs szükség további vezetékekre vagy szoftver használatára. A kilincs zárt állapotban szabadon lenyomható, az ajtó ennek ellenére viszont ekkor nem nyitható, az engedélyezett kártya lehúzása után azonban már igen.

Az önálló működésű irodazárak elegáns, korszerű megjelenésükkel és magasszintű biztonságukkal tökéletesek hotelek, szállodák, irodák részére, de bármilyen beltéri ajtóra felszerelhetőek. Mivel magukban foglalják az olvasót, a kilincseket, a pajzsot és a zárvezérlést, kompakt megoldást jelentenek bárhová.

A szett TARTALMAZZA A ZÁRTESTET, valamint egy zárbetétet 2 kulccsal (vésznyitás esetére). Belülről tekerhető retesszel zárható az ajtó. A zár AAA elemekkel működtethető. A külső és belső oldalt apiros-fekete vezetékkel kell összecsatlakoztatni. Fontos tudnivaló, hogy a gyári zártest használata esetén az ajtó kulccsal történő mechanikus zárása esetén is nyitható engedélyezett kártyával, amennyiben ez nem megfelelő, egyéb szabványos zártest használata szükséges.

Nyitási irány:Balos
Tápfeszültség:6 V DC (elemes)
Méret:külső egység: 300 × 50 × 76 mm, belső egység: 300 × 50 × 76 mm
Kompatibilis RFID formátum:13,56MHz MIFARE
Programozási lehetőségek:mesterkártyával
Maximális olvasási távolság:2 - 5 cm
Ajtó maximális vastagsága:70 - 92 mm
Nyitási mód:RFID kulccsal
Kapacitás:200 kártya
Zárbetétet tartalmaz:Igen
Garancia:12 hónap
Tanúsítvány:CE



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Önálló működésű kártyaolvasós ajtózár irodák részére - balos DLK-929-8D-L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: