Betöltés...

CeraStyle BELLA monoblokk WC - WC tartály - öblítőszelep - mély öblítésű

Ár: 89.900 Ft

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg CeraStyle BELLA monoblok wc - WC tartály - öblítőszelep - mély öblítésű termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

CeraStyle BELLA monoblok wc - WC tartály - öblítőszelep - mély öblítésű A CeraStyle BELLA monoblok wc egy hagyományos formavilágú wc. Mi az a monoblokkos wc típus? Ahogyan az a kifejezésből is sejthető, a monoblokk esetében valami egyszerűsített kivitelről van szó: mono, vagyis önmagában létező. A monoblokknál tehát a wc csésze és a wc tartály egy összefüggű egységet képez. Jellemzők: Szín: fehér Öblítés: mély öblítés Vario kifolyású (alsó- vagy hátsó kifolyás) VARIO: Szerelhető alsó vagy hátsó kifolyásúra. A termék alapértelmezetten alsó kifolyású bekötőcsővel szállítjuk. Hátsó kifolyásúra szerelés az alábbi linken található - TEXO-flexibilis-WC-bekötőcsővel - lehet. A terméket tarállyal és öblítő szeleppel szállítjuk! A wc tető nem tatozék! *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "CeraStyle BELLA monoblokk WC - WC tartály - öblítőszelep - mély öblítésű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: