Betöltés...

Öntapadós hatszög alakú ezüst színű tükör matrica

Ár: 790 Ft

Az öntapadós tükör matrica dekoráció használata rendkívül sokoldalú. Alkalmazható a lakás szinte bármely helyiségében, például a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában, konyhában vagy akár az irodában is. A matrica különösen jól mutat, ha többet választasz belőle és azokat együtt helyezed el a falon, így egyedi és letisztult hatást érhetsz el.

Az öntapadósok felrakása rendkívül egyszerű. Csak távolítsd el a védőfóliát a matricáról, majd ragaszd fel a kívánt felületre.

Összességében az öntapadós tükör matrica kiváló választás, ha feldobnád a lakásodat egyedi és modern elemekkel. A kiváló minőségű anyagokból készült falmatrica éveken át megőrzi tisztaságát, és könnyen ápolható. Tisztítása ablaktisztítóval és mikroszálas kendővel vagy papírtörlővel ajánlott. Ne habozz tovább, és rendeld meg most, hogy te is felfedezhesd ennek a kreatív dekorációnak az előnyeit!

A dekormatricák sokoldalúak, és bármilyen sima felületre, mint például üvegre, fémre, csempére, fára, márványra stb., felragaszthatóak. A legtöbb sima, tiszta felületre, például falakra, ajtókra, ablakokra, szekrényekre és így tovább, ünnepi életet és egyéniséget kölcsönözhetünk. Emellett a házat is nagyobbá és barátságosabbá tehetjük.

Várjuk az elkészült, felrakott falpanelekről a referencia fotókat e-mailben, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont a következő vásárlás során lehet felhasználni.

További ötletekért tekintsd meg GALÉRIÁNKAT. 

 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Öntapadós hatszög alakú ezüst színű tükör matrica" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: