Betöltés...

CeraStyle - Top Counter pultra ültethető porcelán mosdó - HERA - 60 x 42 cm

Ár: 69.900 Ft

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg CeraStyle HERA Top Counter pultra ültethető porcelán mosdókagyló 60 x 42 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

CeraStyle - Top Counter pultra ültethető porcelán mosdó - HERA - 60 x 42 cm A CeraStyle HERA Top Counter pultra ültethető porcelán mosdókagyló egy kifinomult és modern megjelenésű fürdőszobai termék, melyet a legmagasabb minőségi követelmények alapján készítettek. Ez a mosdókagyló tökéletes választás otthoni és kereskedelmi fürdőszobákba egyaránt, hiszen kombinálja a praktikumot és a lenyűgöző design-t.

A mosdókagyló kompakt méretű, 60 x 42 cm-es, így tökéletesen illeszkedik olyan helyiségekbe, ahol a tér korlátozott, továbbá a forma és szín modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, könnyen kombinálható más fürdőszobai elemekkel, így lehetőséget nyújt a kreatív kialakításra.

A mosdókagyló porcelánból készült, ami kiemelkedő tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A porcelán anyaga ellenáll a foltoknak, a karcolásoknak és a víznek, így könnyen tisztán tartható és ellenáll a fürdőszobai környezet által okozott káros hatásoknak. A mosdókagyló kiváló minőségű anyagának köszönhetően ellenáll a vegyszereknek és tisztítószereknek is, így hosszú távon is szép és újszerű marad.

A Top Counter kialakításnak köszönhetően ez a mosdókagyló könnyedén telepíthető a pult felszínére, ezáltal stílusos és modern megjelenést kölcsönözve a fürdőszobának. Az ültetett kivitel elegáns és ergonomikus megoldást kínál, lehetővé téve a kényelmes és könnyű használatot.

A CeraStyle HERA Top Counter pultra ültethető porcelán mosdókagylóval ellátott fürdőszoba nemcsak lenyűgöző és modern lesz, hanem praktikus és könnyen tisztítható is. A kagyló mérete és elegáns megjelenése ideális választás a kisebb fürdőszobákba is, valamint a dizájnos és letisztult enteriőrökhöz. A minőségi anyagok és a gondos kidolgozás garantálja, hogy ez a mosdókagyló hosszú távon is kifogástalan maradjon, így valóban értékes befektetés a fürdőszobai térbe. A lefolyó, a bűzelzáró szifon, a csaptelep és a csavarok nem alap tartozékok és nem tartalmazza az ár! *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosdók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "CeraStyle - Top Counter pultra ültethető porcelán mosdó - HERA - 60 x 42 cm" című hirdetést látja. (fent)