Betöltés...

AQUATREND WALK-IN NANO zuhanyfal 10 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, többféle méretben, 200 cm magas

Ár: 114.938 Ft

10 mm vastag víztiszta edzett üveggel, rozsdamentes acél üvegrögzítővel és integrált alsó acél sínnel rendelkező zuhanyfal, többféle méretben.Ingyenes szállítás!Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára!Cégük már közel 20 éve áll a magyar vásárlók szolgálatában. Minden évben fejlesztik a választékukat és szolgáltatásaikat. Ezen vezérfonal mentén vezették be az AQUATREND brandet. AQUATREND zuhanykabin választékukban az eddigi, megbízható Jade, Marina és Pivot családok mellett már megtalálható a biztonságot előtérbe helyező, 10mm vastag edzett üvegből és minőségi kiegészítőkből álló W10 Walk-In család, a Quick család, valamint a ZenX család. 10 mm vastag víztiszta edzett üveg: Az ön védelme és a masszivitás jegyében.
200 cm magas: Az átlagosnál magasabb kivitel, nem fröcsköl ki a víz felül zuhanyozás közben.
Nano bevonat az üveg belső oldalán: Vízlepergető hatást biztosít, ami csökkenti a vízkő kialakulás lehetőségét és nagyobb higiénikusságot eredményez.
80-120 cm-es faltól való allítási lehetőség: Kényelmes és tágas tér a tusoláshoz.
Magas minőségű, krómozott alumínium vázzal, masszív, rozsdamentes acél üvegrögzítővel, valamint rejtett tömítést biztosító, integrált alsó acél sínnel ellátva: A stabil konstrukció érdekében.
Nagy üvegfelület, krómozott elemekkel: Az elegáns megjelenés érdekében.
Univerzális szerelési irány: Jobbos és balos irányban is felszerelhető.
Egyszerűsítse fürdőszobáját a letisztult, elegáns és egyszerűen telepíthető zuhanyfalainkkal! Termékeink kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A 10 mm vastag biztonsági üveg, a nano bevonat és a rozsdamentes acél anyag biztosítják a zuhanyfal hosszú élettartamát és a kényelmes, biztonságos használatát. A rozsdamentes acél távtartó rúd tetszőlegesen állítható, így nem kötött a beszerelési mélység. Az állíthatósága 80-120 cm. A szerelvényeknek köszönhetően szerelési irányuk univerzális, így tetszőlegesen jobbos, vagy balos irányban is felszerelhetőek. Zuhanyfalaink egyaránt építhetőek csempézett aljzatra és zuhanytálcára is. A csomag tartalmazza a szereléshez szükséges alkatrészeket a merevítő távtartóval együtt! A zuhanyfal által kialakított zuhanyzó kiemelkedő tulajdonsága, hogy hatalmas széleséggel (maximum 120 cm) rendelkezik, lehetővé téve ezzel mindenki számára a kényelmes és tágas tusolási élményt. Azon praktikussága mellett, hogy nem kell egy teljes zuhanykabint megvásárolni és beszerelni, esztétikailag is egy kifejezetten modern és elegáns stílust kölcsönöz fürdőszobájának a zuhanyfallal kialakított zuhanyzó, amelynek elengedhetetlen kelléke a zuhanyfolyóka vagy egy a méretben megfelelő zuhanytálca leeresztő szifonnal. A zuhanyfal minden fürdőszobának egyedi, markáns megjelenést biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "AQUATREND WALK-IN NANO zuhanyfal 10 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, többféle méretben, 200 cm magas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: